| Nagyterem | |
|
+9Lestat Rex Remy Wolf Sarah Karen Demarth Sheyrin Dora Shan Lauren Deitra Sophie Angel Bianka Emeresz 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 13 Jan. - 0:09:05 | |
| - Igazából árt nekik, de minél erősebb annál kevésbé. Akivel én találkoztam használt mágiát gyógyult és teleportált.-* Feláll, elnyomja a szivart, és nagyot ásít.* -Most azonban nekem is mennem kell. Aludj jól és ha kipihented magad gyakorolj. - |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
Hozzászólások száma : 229 Age : 36 Registration date : 2007. Sep. 29.
Karakterlap Támadási erő: (50/300) Védekezési erő: (50/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 13 Jan. - 0:12:50 | |
| ~Hm... Folytonos gyakorlás. Mikor van idő szórakozásra?~ -Rendben, viszlát. Majd megkeresem a tanítványodat valamikor. *Egy darabig még a teremben marad, majd gondolván egyet felindul a szobájába.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 13 Jan. - 0:16:49 | |
| *Nataniel a szóbájába teleportál és miután lezuhanyozik lefekszik a kényelmes puha ágyára.* ~ Szórakozás.-* mondja maga elé.*- Minden apunk szórakozás.-* Majd elnyomja az álom* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 13:54:37 | |
| * A nagyterembe leül egy fotelba és rágyújt egy szivarra, és várja hogy Heymo megérkezzen.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 14:03:35 | |
| *Heymonak tíz percnyi keresés után sikerült utolérnie Natanielt oda ér egy nagykapuhoz és megáll előtte de érzi miközben jött valaki figyelte közben erre is kellett figyelnie.Ezek után belép a nagyterembe ahol látja a mesterét szivarozni egy nagy fotelben.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 14:18:18 | |
| * Felkel és körbemutat.* -Ez a DethWolf kastély nagyterme most körbevezetlek, hogy mindent megtalálj, ha szükséged lenne valamire.-* Felvezeti tanítványát a lépcsőn és a párbajterembe vezeti.*- Ez a hatalmas szóba a párbajterem. Itt szoktunk gyakorolni. Mindent megtalálsz itt ami csak kell. A gyakorló fegyverek itt igazi harci fegyverek, ne lepődj majd meg ezen. * Elviszi a könyvtárba, ahol mindent megtalál, ami a tudásvágyát csillapíthatja. Majd a kínzókamra következik és a garázs, ami tele van mindenféle járművel. Majd meg mutatja a saját szóbáját. Amikor visszaérnek a nagyterembe, körbemutat ismét.*- Ez lesz az otthonod. Van valami kérdésed?- |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 14:24:00 | |
| -Hú Főnök ez nem volt semmi csak úgy tátva maradt a szám miközben végigvezettél az összes termen és szobán,legjobban a párbajterem tetszett azokkal a fegyverekkel.-~Azon goondolkodom,hogy itt sok munka vár rám és sok tanulás pont mint egy iskolában,sebaj szeretem a kihívásokat.~-Köszönöm Nataniel,hogy körbevezettél.- |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 14:29:06 | |
| - Nincs mi és ahogy gondoltad itt tényleg sok tanulás vár rád. Most mennem kell, de nemsokára megkereslek a szobádba. Rendezkedj el és pihenj, a kiképzés nemsokára elkezdődik és minden erődre szögséged lesz. - |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 14:34:43 | |
| -Rendben Nataniel elfoglalom a szobámat és egy kicsit lazítok és pihenek.-*Ezzel elindul a szobájába fel egy hosszú lépcsőn.Belép a szobába otthonos kis hely itt biztos jól érzi magát majd.Lefürdik egykét dolgot átpakol,hogy olyan legyen,mint otthon.Elfekszik az ágyon és átgondolja a nap történéseit.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 15 Jan. - 14:41:33 | |
| * Miután tanítványa a szóbájába megy ő is oda teleportál és gyorsan lezuhanyozik. Miután végzett a szárítkozással nem törődve az ágyra fekszik és elalszik.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 21:59:39 | |
| *A fekete farkas beront a kastélyba. Még sose volt itt de úgy megy mintha ismerné a terepet. Farkasüvöltése betölti a kastélyt.* |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:06:29 | |
| *Úgy üvöltessz min tegy veszett kutya.*Mongya mosolyogva miközben lépked lefelé a lépcsőkön majd megáll a legalsó fokon.*-Úgy látom egész könnyen sikerült n eked ez a feladat.*Látja és érzi a vérszagot.*-ÉS látom már ettél is. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:15:39 | |
| *Látja ahogy mestere lejön a lépcsőn és felé fordul.* -Igen ettem. Egy szarvas úgy döntött, hogy megetet. A másik farkas mondta, hogy találjam meg ezt a helyet és keresselek meg. Hát most itt vagyok. |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:47:13 | |
| -átom vicces kedved bben vagy.*Mondja rideg tekintettel majd mikor lejutott a lépcsőn leül egy fotelba és lábát egy asztalra rakja majd rágyújt egy cigire.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:48:54 | |
| *Evert állva marad és visszaváltozik ember formába. Mestere felé fordul és vár.* -Esetleg... Elmondod a neved, ha már a tanítványod leszek? *Majd kérdőn néz rá.* |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:51:03 | |
| -Jah igen meg is feledkeztem róla.A nevem LAuren.Bár mindenki Lau-nak hív.*Szólal meg a fotelból majd elnyomja a cigarettát és nyújtózkodik eggyet.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:52:50 | |
| -Ez remek örülök, hogy találkoztunk. Én Evert vagyok. És most hogyan tovább? *Kérdezi és közelebb lép hozzá.* |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:56:48 | |
| -Hát most az lessz hogy tanítani foglak.Minenféle varázslás gyorsaság harc és még sokmást amíg el nem éred azt hogy saját tanítványt fogadj magadnak.Bár a tanításod akkor sem fejeződik még be. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 22:58:07 | |
| -Hm... Azt hiszem értem. *Azzal helyet foglal Lauren mellett.* -Mikor kezdjük? |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 20 Jan. - 23:01:45 | |
| -Hát szerintem ma aludj eggyet de holnap már gőzerővel mehet a tanításod.*Szólal megmajd feláll.*-Én viszont most távozom.A te szobád a 3 os lessz az enyém től nem messze.Viszlát.*Ezzel elmegy lefekszik bia mellé majd szorosan átkarolja a nőt és elalszik.* | |
|
| |
Lestat Mester
Hozzászólások száma : 1754 Age : 35 Registration date : 2007. Oct. 09.
Karakterlap Támadási erő: (160/300) Védekezési erő: (160/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 3 Feb. - 13:45:12 | |
| *Lestat már rég nem járt itt, ezért kissé ideges. Legutóbb bi majdnem lenyakazta, azért amit érezett egy vámpír iránt, így most különös elővigyázatosságal indul a könyvtár elé.* | |
|
| |
Lestat Mester
Hozzászólások száma : 1754 Age : 35 Registration date : 2007. Oct. 09.
Karakterlap Támadási erő: (160/300) Védekezési erő: (160/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Szer. 6 Feb. - 22:55:22 | |
| *Ismét megjelenik az ajtón, s már készül hogy mennyen a hálószobájába, amikoris meglátja Michaeléket. Gyorsan távolabb lépked és egy oszloptól nézi, ahogy a furcsa pár kifelé tart.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Hétf. 11 Feb. - 19:38:17 | |
| *Megérkezve visszanyeri emberformáját.* ~Szegény Lestat, de hát, minek vámpír a nője?~ *Lekuporodik a terem falához. Kicsit pihen. Kicsit még fáradt a tegnapi "edzés" miatt.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Hétf. 11 Feb. - 19:44:23 | |
| *Feláll. Megrázza egész testét. Kicsit jobban érzi magát. Elindul a párbajterem felé, talán gyakorol is egy kicsit, de lehet, hogy csak befészkeli magát az egyik kanapába. Még nem döntötte el teljesen.* |
|
| |
Mesélő
Hozzászólások száma : 390 Registration date : 2007. Mar. 29.
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 2 Márc. - 14:13:54 | |
| A surrogó szárnyak hangjához hasonló zaj járja át a kastélyt és egyre erősödik az elviselhetetlenségig. A hang forrása a párbajteremből jön. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nagyterem | |
| |
|
| |
| Nagyterem | |
|