WW-DeathFantasy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WW-DeathFantasy

Vérfarkasok, Vámpírok és a Démonok harca!
www.werewolfvilaga.extra.hu

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Nagyterem

Go down 
+9
Lestat
Rex Remy Wolf
Sarah
Karen Demarth
Sheyrin
Dora Shan
Lauren Deitra
Sophie Angel
Bianka Emeresz
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 0:43:13

* Remy érkező lábát a lábszárával védi majd ahogy a lába a talajra ér elfordul rajta és egy fordulat rúgással gyomron rúgja a fiút, majd megáll időt hagyva neki hogy reagáljon.*
Vissza az elejére Go down
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Hozzászólások száma : 229
Registration date : 2007. Sep. 29.

Karakterlap
Támadási erő:
Nagyterem - Page 9 Left_bar_bleue50/300Nagyterem - Page 9 Empty_bar_bleue  (50/300)
Védekezési erő:
Nagyterem - Page 9 Left_bar_bleue50/300Nagyterem - Page 9 Empty_bar_bleue  (50/300)
Átok Kő:
Nagyterem - Page 9 Left_bar_bleue0/50Nagyterem - Page 9 Empty_bar_bleue  (0/50)

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 0:47:10

*Összegörnyedve fogja a hasát. Szájából néhány csepp vér folyik ki. Letörli arcáról a vér nyomait és újra támadó állásba áll. Kiüt az egyik kezével Nataniel feje felé, de félúton megáll és a másik kezével gyomron üti.*
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 0:57:12

* Lazán elkerülhetné az ütést de akkor megfosztaná magát egy előnyős helyzettől ezért befeszíti az izmait és miközben kipréseli a levegőt a tüdejéből várja a találatot. Majd mindkét kezével elkapja a fiú fejét és miközben lefelé nyomja felugrik és hátsó lábának térdével állon rúgja Remyt. Majd ellöki a fejét a föld felé.*
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 1:00:57

*A rugás miatt fogai összekoccanak és elvérzik az ínyje. Néhány véres köpés után feláll a földről és az állát fogja.*
-Bocs, de én nem értem, hogy mi értelme van ennek az egésznek. Szépen kérlek akkor elmondod?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 1:15:51

- Próbáltam magyarázni erre te megsebesítesz. Mit vártál ezek után teát és teaüstit. Ez egy farkas falka. Te mondtad, hogy nem kell gyorsan megtanulnod a gyógyítást, mert nem vagy veszélyben, nem kell harcolnod. Már nem vagy ember és az életünk a harcból áll, és ha bármelyikünk gyenge vagy nemtörődöm a falka gyengül. Nemrég hatalmas háború volt köztünk és a vámpírok között jó néhány társunk meghalt és senkinek sem mindegy hogy kivel kell együtt harcolnia.-* Odalép Remy mellé és eltöri a kezét.*- Tudsz így harcolni? Ráérsz arra, hogy szép lassan begyógyítsd? Te lehet, de ha most megtámadják a vámpírok a kastélyt mit csinálsz törött kézzel? Vagy abban reménykedsz, hogy adnak esélyt, mert te most tanulód a képességeidet? * Miközben beszél, összeforrasztja Remy kezét és leül egy asztalhoz. Majd rágyújt, és várja a választ.*
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 1:23:34

-De nem úgy van, hogy nem tudják áttörni a kastély védelmét?... Azt hittem, hogy ez egy biztonságos hely addig amíg meg nem tanulom kezelni az erőmet és tanulok néhány technikát... Ezért gondoltam úgy, hogy ráérek még ezzel és nem vagyok valami tanulékony tipus.
*Néhány méterrel közelebb megy Natanielhez, de nem ül le.*
-De ha olyan fontos dolog akkor megpróbálok igyekezni.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 1:32:44

- Ez egy példa volt. Ez nem tanulás kérdése a képességek ott vannak benned és már most is, képes vagy begyógyítani a sebeidet csak nem a végtelenségig. Lauren amikor engem tanított a harmadik próbálkozásom után szíven szúrt. Nem azért vagyok még itt mert gyorsabban tanultam, vagy többet gyakoroltam, hanem azért mert az új testem képes volt rá. Lauren csak megmutatni tudja mit rejt a tested de ha te elfojtod akkor hogyan hozza elő. Ezért jobb ha megszokod az állandó harcot és fájdalmat. Ráadásul ami nem öl meg attól erősebb leszel.-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 1:39:15

-Mily bölcs mondatok... Akkor majd kezdek magammal valamit. Csak egy kicsit még sok így egyszerre. Alig szoktam meg a megnövekedett erőmet és a következő pillanatban átszúrnak. Különös, de egyszer megszokom... De azt hiszem nekem most leginkább egy hosszú, mély alvás kéne. Lauren majd legközelebb is feltudjon szúrni... Nah mentem, jó éjt.
*Elindul a szobály felé, de a lépcsőnél még leszól Natanielnek.*
-Azért kösz a segítséget.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimePént. 11 Jan. - 1:42:13

- Szívesen segítek ezentúl is de ne feledd tartozol nekem egy tanítással. Ha megérkezik a tanítványom szeretném ha te, harcolnál vele. -* Válaszra nem várva odalép az egyik kanapéhoz és lefekszik. Betakarja magát a kabátjával, és tanítványára koncentrál. Mikor érzi hogy elindult a kastélyféle megnyugszik egy picit és elalszik. Az álma nyugodt ugyan de furcsa. Megváltozott valami de nem tudja mi.*
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 22:28:27

* Szinte mindene elgémberedett a kényelmetlen alvástól és a jobb oldala teljesen elzsibbadt. Fölkel hogy kinyújtóztassa magát és rágyújt egy szivarra.* ~ Jó lenne végre ha megérkezne Heymo~* Gondolataival kapcsolatba lép a fiúval és érzi hogy közeleg de nem tud gyorsan haladni. Nem foglalkozik a tanítvány késedelme miatt hiszen ő ráér. Visszaül az egyik fotelba és felteszi a lábát majd az egyik szolgával bort rendel, és mikor kihozza lassan élvezettel iszogatni kezdi.*
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 22:31:13

*Tenyeréből vakarja le az oda szárad emberi vért. Végig haladva a termen észre veszi az egyik kanapén másik tanítóját, majd a vele szemközti fotelbe leül.*
-Nah, hol van az a tanítványod akiről beszéltél még a múltkor?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 22:35:44

- Egy picit késik de hamarosan megérkezik. Legalábbis remélem nem nekem kell érte mennem.- *Végignézi Remyt és csóválja a fejét. Közben olvas a gondolataiban, majd megkéreti.*- Lauren tanított?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 22:38:22

-Igen... Most a farkassá alakulás volt a téma. Kicsit igazságtalan volt, mert ő vérfarkas ként állt ki ellenem. Aztán meg meg kellett volna gyógyítanom egy embert, de nem nagyon érdekel.
*Kezéről még mindig nem bírja leszedni az alvat vért, ami árulkodhat arról, hogy még is próbálkozott vele.*
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 22:44:29

- Gondolod ha farkas formában van legyőződ?-* Mosolyog és beleszív a szivarba és iszik egy korty bort. Aztán vár egy kicsit hogy a fiú gondolkozhasson ezen a kérdésen, majd megkérdezi.*- Miért nem érdekel hogy meggyógyíts másokat?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 22:52:09

-Valószínűleg akkor sem tudtam volna legyőzni, de ki tudja mit rejt a jövő.
*Felnéz a plafonra, majd néhány pillanat múlva visszanéz Natanielre.*
-Nekem sem sokan segítettek. Eddig csak azt tanultam meg eddigi életemben, hogy csak magamra számíthatok. Mások csak terheltek. És egyébként sem tervezem, hogy tanító legyek. Akkor meg minek?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:03:53

- Még mindig nem érted? Lauren és én is örülnénk, ha odáig jutnál, hogy legyőzz minket. Ez itt nem hatalomról, erőről szól, hanem összetartozásról. Amikor harcolunk nem azt akarjuk kifejezni számodra hogy jobbak vagyunk, hanem felkészítés hogy amikor egy vámpírral harcolsz felkészült legyél. Ha azt hiszed csak azért ver meg Lauren mert így akarja a tudtodra adni menyivel jobb harcos nálad akkor nincsen értelme hogy tovább győzködjelek hogy itt otthonra és barátokra lelsz nem ellenségekre és riválisokra.-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:10:56

-Amit most mondtál az mind igaz. Nem veszekszem veled, de én ilyen vagyok, egyhamar nem fogok megváltozni.
*Fejét lehajtja és a padlót nézi.*
-Egyébként ennek most mi köze van ahhoz, hogy nem gyógyítok meg másokat?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:16:05

- Példát akarsz? Legyen. Megyünk az utcán megtámadnak minket és alaposan helyben hagynak mind a kettőnket elmenekülünk de te elájulsz és haldokolsz ha nem gyógyít meg valaki meghalsz. Mit választanál? Egy olyan falkatagot aki megtanulta a gyógyítást vagy egy olyat aki nem?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:22:39

-Rendben, értem a célzást. Habár kicsit nyersen fogalmaztál, de legalább érthetően. Akkor majd beszélek Laurennel, hogy mégis tanítson meg. Bár, ahogy ott hagyot, nem hinném, hogy egy könnyen bele menne. Majd valami megbékélő beszédet kitalálok... Egyébként azt a sünös trükköt, hogy csináltad?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:31:26

*Nagyot szív a szivarba és hátradől.*- Tetszett? Szeretnéd tudni mi? A lángokból azt formálok amit akarok.-* Megjelenít egy alma nagyságú gömböt lángból és Remy szeme elé lebegteti. Majd arra koncentrál hogy egy pici sárkánnyá változzon. És a fiú vállára ülteti, akit egyáltalán nem égetnek a lángok.*- Látod. Lángok azt teszik amit én akarok.-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:36:24

-Ezek baromi jók.
*A vállán lévő sárkány fejét piszkálja, de semmi égési sérülést nem szerez.*
-És ez meddig tartott mire megtanultad? Mert őszintén szólva ez engem is érdekel. Egy ilyennel akár egész városokat lehetne pusztítani. Nem akarok ilyet tenni csak úgy jött a gondolat.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:43:18

- Egyáltalán nem volt nehéz. De sokkal nehezebb a gyógyításnál. Lauren csak azután tanított meg rá hogy tanító lettem.- * Körberepteti a sárkányt Remy feje körül és közben tűzet fújat vele, ami ugyancsak nem éget majd kinyújtja a tenyerét és bele repteti.*
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:48:18

-Ez így nem jó. Én nem nagyon akarok tanító lenni. Nem szeretek magamon kívül másért is felelni. Nincs valami másik lehetőség? Már mint a két szint között, mert miután már nem vagyok tanítvány és nem akarok tanító lenni, valamilyen helyen mégis kell állnom. Vagy csak azt választhatom, hogy tanító leszek és keresek valakit akit vérfarkassá alakítok aztán meg vezetem a kiképzését?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 12 Jan. - 23:55:00

- Erről keveset tudok de aki nem teszi le a tanító vizsgát tanítvány marad. Bár mondom nem tudom biztosan, talán Lauren többet tud mondani erről.-* beleszív a szivarjába és eltöpreng.*- Nem akarlak kötelezni semmire de mit szolnál ha a tanítványommal több ídőt töltenétek együtt?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitimeVas. 13 Jan. - 0:00:59

-Elöszőr megismerem és majd később eldöntöm, de többet tudnék elképzelni ha itt lenne. Tényleg, hol járkál ilyen későn? Szerintem lassan a vámpírok is előjönnek. Vagy nem árt nekik a napfény és ez is csak valami filmes gondolat, hogy a vámpíroknak árt a napfény? Nekik milyen képességeik vannak? Csak, hogyha véletlenül találkozok eggyel ne legyek nagyon meglepve.
Ajánlott tartalom

Nagyterem - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 9 Icon_minitime

Nagyterem
Vissza az elejére 
9 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
WW-DeathFantasy :: Vérfarkasok területe :: DeathWolf-
Ugrás: