WW-DeathFantasy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WW-DeathFantasy

Vérfarkasok, Vámpírok és a Démonok harca!
www.werewolfvilaga.extra.hu

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Nagyterem

Go down 
+9
Lestat
Rex Remy Wolf
Sarah
Karen Demarth
Sheyrin
Dora Shan
Lauren Deitra
Sophie Angel
Bianka Emeresz
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Hozzászólások száma : 229
Registration date : 2007. Sep. 29.

Karakterlap
Támadási erő:
Nagyterem - Page 5 Left_bar_bleue50/300Nagyterem - Page 5 Empty_bar_bleue  (50/300)
Védekezési erő:
Nagyterem - Page 5 Left_bar_bleue50/300Nagyterem - Page 5 Empty_bar_bleue  (50/300)
Átok Kő:
Nagyterem - Page 5 Left_bar_bleue0/50Nagyterem - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/50)

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 19:37:03

-Rendben. Nem mondott semmit, csak elkezdtem halucinálni, és rövid időn belül elájultam. Szóval ha bármit is mondot akkor nem emlékszem rá. Habár ő is elég tanácstalannak tűnt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 19:40:47

*Szív egy nagyot a szivarból és elnyomja.* - Kicsoda a mestered?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 19:42:09

-Lauren... Nekem úgy tűnik, mintha értené a dolgát, habár nem sok dolgom volt még eddig ilyen dolgokkal... Miért talán valaki mást vártál?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 19:47:16

-Lauren érti a dolgát és megtalálja a választ a kérdéseidre ne aggódj. A teljes neved Rex Remy Wolf?- ~ Csak róla beszélhetett Lauren.~
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 19:51:15

-Igen... Miért van más Rex is a várban... Laurenről gondoltam, hogy segíteni fog. Habár még én sem tudom, hogy milyen kérdéseim vannak.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 19:59:23

-Nem de biztosra kellett mennem.- * Odalép Rexhez, és a vállára teszi a kezét.*- Lauren az én tanítóm is és megkért hogy foglalkozzam veled.- *Miután befejezte a mondatot el teleportál Rexel együtt a párbaj terembe.*
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:08:59

*Megérkezik a nagyterembe és leül majd rögtön rágyújt.*
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:13:44

-Hallottál már arról, hogy a dohányzás nem egézséges?
*Leül vele szembe az egyik fotelbe és szét terülve a lábát fogja.*
-Azért kellemtlen volt, hogy akkorát repültem... Láttom nem utcán nevelkedtél.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:18:06

*Nagyot szív a szivarból.* -Gondolod nem egészséges a dohányzás? Hogy érted hogy nem utcán nevelkedtem?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:21:54

-Minden dobozon ilyen felirat áll, habár nekem mindegy, hogy te mit csinálsz... Ami pedig az utcát illeti. Ott nem sok ilyen technikát láttam, pedig elég gyakran verekedtem... De itt nem hinném, hogy elég lesz.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:25:51

*Elővesz egy kést és felvágja az ereit. És ahogy spriccelni kezd a vér regenerálja.*- Gondolod hogy árthat a dohányzás?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:31:40

-Öhm... Hátha a tüdő rákot is így ki tudod magadból szedni akkor nem... De gondolom egy ezüst tőrrel nem lennél ilyen bátor.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:37:39

-Kicsit elkalandoztunk a témától. Amit ma tanultál nem az hogy erősebb gyorsabb és képzettebb vagyok. Megtudod mondani hogy mit tanultál?-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:42:48

-Az, hogy nem tudom kezelni a fegyvereket?... Na jó viccen kívül. Tudom, hogy forró fejű vagyok és hirtelen haragú, de egyszer majd csak megkomolyodok. És kifejlesztek majd valami harc stílust is.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:45:37

-Nem ma azt tanultad, hogy nem szabad feladni. A vérszívók, akikkel összeakadsz majd, lehet hogy erősebbek gyorsabbak de ne add fel soha.-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:47:37

-Én úgy gondoltam, hogy nem fogok kimenni a várból... De azért kösz a tanácsot. Egyébként minden edzés így telik el? Egymásra küldenek minket és verekedjünk? Úgy értem lőfegyverekkel nem fogunk gyakorolni? Vagy az veszélyes ezen a környéken?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:53:32

-Azt választotál volna, amit akarsz fegyver gyanánt. A harc fontos, hiszen a vámpírok a vérünket akarják. Sokszor fogsz harcolni gyakorlás gyanánt.-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:56:43

-Akkor majd legközelebb valami más fegyvert fogok használni... Tényleg, te harcoltál már vámpírokkal?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 21:59:04

-Egyszer megkínoztak-* Nagyot szív a szivarba és nem szól többet.*
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 22:06:33

-Akkor bocs a téma miatt.
*Elfordítja a fejét, mert érzi, hogy olyat érintet amit nem kellett volna.*
-De gondolom erre fele nem nagyon járkálnak... Egyébként nekik, hhol van a kastélyuk?
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 22:09:45

-Ide nem jöhetnek be mint ahogy mi sem hozzájuk.-* Kezdi megkedvelni a fiút.*~ Lehet hogy elfogadom a tanítását.~
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 22:12:09

-Miért? Titkon fokhagyma ültetvény van itt vagy mi?... Akkor nem aggódok, mert nem akarom, hogy egy ezüst tőr álljon ki belőlem reggel amikor felkellek. Meg persze hybrid sem szeretnék lenni... Kezdem megszokni ezt a vérfarkas létet.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 22:18:44

-Nem. Erős mágia védi a kastélyt. A részleteket én sem tudom. Kérdezd Laurent talán ő többet tud. Az ezüstre az erősebbek teljesen immúnisak.-
Rex Remy Wolf
Tanítvány
Tanítvány
Rex Remy Wolf

Karakterlap
Támadási erő:
Védekezési erő:
Átok Kő:

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 22:22:49

-Az erősebbek... De én még a közelükbe sem vagyok... Majd egyszer csak eljutok odáig is... Habár ha átszúrják a szívét akkor gondolom ő is meghal. Nem hinném, hogy legyőzhetetlen. Senki sem az.
Vendég
Vendég

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitimeVas. 9 Dec. - 22:28:39

-Ez tény.- *Elmélázva pöfékel a szivarral.*- Sokat kell tanulni mindkettőnknek.-
Ajánlott tartalom

Nagyterem - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagyterem   Nagyterem - Page 5 Icon_minitime

Nagyterem
Vissza az elejére 
5 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
WW-DeathFantasy :: Vérfarkasok területe :: DeathWolf-
Ugrás: