| Nagyterem | |
|
+9Lestat Rex Remy Wolf Sarah Karen Demarth Sheyrin Dora Shan Lauren Deitra Sophie Angel Bianka Emeresz 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sarah Venatus
Hozzászólások száma : 822 Registration date : 2007. Apr. 13.
Karakterlap Támadási erő: (300/300) Védekezési erő: (300/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 2 Okt. - 22:15:07 | |
| - nem... nem lakom itt, csak olykor ellátogatok ide, nem túl sűrűn, amint arra te is rájöhettél. *erőltetett mosoly* nincs valami jó kapcsolat köztem és Bia között, de ez már a kezdetek óta így van. *gondolkozik el egy cseppet* hogy az 1% mikor van? szökőévente egyszer. *pislog angyalian* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 2 Okt. - 22:18:22 | |
| -Wow.MIndjárt jövök.*Felveszi hibrid alakját majd leszalad az erdőbe elkap egy két szarvast az egyiket ott helyben lenyeli a másikat pedig visszahozza leül emberként az ölébe rakja a szarvast és karmait megnövesztve húsdarabokat vág a szarvasból és eszik.* | |
|
| |
Sarah Venatus
Hozzászólások száma : 822 Registration date : 2007. Apr. 13.
Karakterlap Támadási erő: (300/300) Védekezési erő: (300/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Kedd 2 Okt. - 22:20:52 | |
| - nos... látom jó az étvágyad *kuncog* akkor én nem is zavarnék... *ismét villan a szeme a következő pillanatban már messze jár. nem nagyon érti, hogy mi ütött belé, általában végezni szokott ilyen esetben a "beszélgetőpartnerrel", de most nem tette. ezen gondolatok cikáznak az agyában, miközben rohan minnél messzebbre* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
| Tárgy: Re: Nagyterem Szomb. 6 Okt. - 19:28:49 | |
| *Úgy néz ki a multkor elaludt az ajtónál.MIkor felkel kicsit megdörzsöli a szemét körbenéz aztán elindul járni eggyet cubcryba.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 22:30:46 | |
| *MIkor megérkezik leül az egyik kanapére beállítja az óráját és figyeli hogy a fiú menyi idő alatt ér el a kastélyba.* | |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
Hozzászólások száma : 229 Age : 36 Registration date : 2007. Sep. 29.
Karakterlap Támadási erő: (50/300) Védekezési erő: (50/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 22:35:25 | |
| *Egy nagy terembe jut. Szemével elkezdi keresni az oktatóját, majd az egyik kanapén észre veszi és fujtatva leül mellé.* -Ez nehezebb mint gondoltam. Körbejártam az egész erdőt. Én vagyok ilyen béna vagy mindenki így kezdte. *Felfigyel rá, hogy az óráját állítja.* -Mérted, hogy melyi idő alatt érek ide? És milyen lett? | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 22:39:15 | |
| *Megállítja az óráját-*-1óra az eélg jó egy kezdőhöz képest.ÜGyes vagy.*Leveszi tekintetét az óráról majd feláll a kanapéről.*-Nem vagy béna volt már olyanra is példa hogy nem talált el a kastélyhoz szóval te még elég jó is voltál. | |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 22:43:01 | |
| -Kösz. *Még mindig fujtat, mert még nem szokta meg azt a lényt ami most már bene van.* -Rendben, most itt vagyok. Szép, nagy terem. Mi dolgom lenne itt? *Érdeklődve tekint a férfira.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 22:51:20 | |
| -Itt a nagyteremben semmi dolgod nincs.Ebben a várban különféle részek vannak.Van egy párbajterem ahol a tanítások vagy a gyakorlások folynak vannak a hálószobák van a börtön van az étkező remélem nem kell elmagyaráznom hogy mire való.*MNOsolyog majd megmutatja a fiú jálószobáját.*-MOstantól ittfogsz lakni.*Ezzel megmutatja neki a szobáját.*-Ha nembánod én aludni térek.Az az én szobám ha bármi gondod van.*Rámutat a szobájára ami a folyosó végén van majd betér a szobájába.*-JA és a szolgáktól kérhetsz bármit.*Ezzel lefekszik aludni.* | |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 22:56:12 | |
| -Rendben kösz. ~Szolgálók!?... Lehet, hogy ez enm is lesz olyan rossz hely.~ *Bemegy a szobájába, de nem bír elaludni. Forgolódik össze-vissza, de rosszul érzi magát.* ~Ez biztos valami normális dolog. Ezzel nem akarom felkelteni Laurent. Vagy lehet, hogy még sem jó és fel kéne kelteni. Hagyjuk, majd csak jobban leszek.~ *Fel-alá járkál a szobában, de egyre rosszabbul érzi magát. Nagy lendülettel kinyitja az ajtaját, amit majdnem kitör a helyéről. Gyorsan Lauren ajtajához megy és elkezd dörömbölni rajta.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 23:17:21 | |
| *Szemét kapargatva nyitja ki az ajtót és homályosan meglátja tanítványát.* -Mi van?*MOndja kissé elfáradva.* | |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 23:23:00 | |
| -Én is ezt szeretném meg tudni. *A falat kaparássza a karmaival.* -Ez normális és én visszem túlzásba vagy tényleg valami bajom van? *Reménykedik az elsőben, de nem bír semmit leolvasni a férfi arcáról.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 23:28:00 | |
| -Hm nemtudom ehhez hasonlót még nemnagyon láttam.*Megnézi a fiú állapotát majd telepátiával kicsit kutat az agyában amit még rex sem láthat mert az agya tudja csak hogy mi történik most a fiúval.LÁtja hogy a fiúnak lassan emelkedik a láza.Leülteti a fiút az ágyra majd a szolgákkal borogatást rakat a fiúra és kér pár gyógynövényt ami segíthet a gondon.ODamegy a szobája oldalához.KInyit egy apró ajtót ami mögött fal van amit belehet nyomni.MIvel a fiún borogatás van így nem látja hogy mi történik most körülötte.ÁTmegy a kis laobrjába elővesz egy kést és egy két fiolát majd a gyógynövényeked összevagdossa és próbál egy szert kikeverni ami segíthet rexnek.* | |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 23:38:30 | |
| *EGyre rosszabbúl érzi magát és már halucinálni is kezd.* -Tűnjetek inen. *Nem tudja, hogy mik azok csak érzi, hogy valamit akarnak tőle. Elkezd csapkodni és ledönt valamit maga mellett. Ijedtében Laurenért üvöltözik, de nem érzi, hogy a közelébben lenne. Kezd pánikba esni amikor egy ismerős szagot érez.* -Lauren? Te vagy az? | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Nagyterem Pént. 30 Nov. - 23:42:21 | |
| *Késza gyógyital.Becsukja hangtalanul a titkos termet majd a löttyöt megitatja a fiúval aki ettől elálmosodik majd elalszik.SOk erőre van szüksége ahhoz hogy letudja győzni a betegséget ami könnyeb ha alszik.Csettint eggyet mir a szolgák egy hordágyat helyeznek alá és elviszik a saját szobájába.* | |
|
| |
Sheyrin Tanítvány
Hozzászólások száma : 279 Registration date : 2007. Apr. 03.
Karakterlap Támadási erő: (59/300) Védekezési erő: (57/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 2 Dec. - 0:53:46 | |
| A kastély felé közeledve valamivel feszültebb lesz. Egy vad farkasfalkában a hosszú távollét után gyakran előfordult az ellenséges fogadtatás... bár Sheyrin itt nem számított ilyesmire, azért óvatos volt.. nem akart belefutni semmi galibába. A nagyterembe érve a fehér farkas körül nézett, majd emberi alakot öltött. Végül úgy döntött, megnézi, mi lett a régi szobájáva, így a szobák felé vette az irányt. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Csüt. 6 Dec. - 22:09:55 | |
| * Mindent próbál megjegyezni. Megáll az ajtó előtt, és behunyt szemmel arra gondol, hogy ismét Laurennel van a Párbajteremben. Próbál minél több részletet felidézni.* |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:01:42 | |
| *Az egyik fotelben ül és a fejét fogja.* ~Áh. Ha tudtam volna, hogy ilyen rossz lesz akkor inkább ölt volna meg az a vámpír. Mindegy, már nagyjából jobban vagyok... Eddig nem sok embert vagyis vérfarkast láttam itt. Lehet, hogy még sem vagyunk olyan sokan mint gondoltam?~ *Lépéseket hall a lépcső felől, de nem ismerős neki a szaga.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:06:19 | |
| *A lépcsőn lefelé jövet megérzi a fiú szagát. Leül nem messze a fiútól a bőr kanapéra és felteszi a lábát az asztalra és rágyújt egy szivarra. Ránéz az ifjúra és bemutatkozik.* - Hali Nataniel vagyok. Benned kit tisztelhetek?- |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:12:35 | |
| -Rex vagyok. Egy új vérfarkas jelőlt lennék. Néhány napja vagyok itt. De ahogy téged elnézlek már jó néhány éve itt élhetsz. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:19:08 | |
| - Én sem vagyok itt évek óta.-* Elmosolyodik és int az egyik szolgának, hogy hozzon két pohár bort. Mikor megérkezik átadja az egyiket Rexnek.* ~Lauren vajon erről a fiúról beszélt?~- Remélem nem vagyok tolakodó azzal hogy megkérdezem miből gondoltad hogy nem vagyunk sokan?- |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:23:02 | |
| *Egy halvány mosolyt ereszt meg az arcán.* -Eddig nem sok emberrel... Bocs vérfarkassal találkoztam, habár az elmúlt időben nem voltam a lehető legjobban. Nem tudom, hogy mitől lehetet, de már jobban vagyok. Habár tegyük hozzá, hogy nem mentem ki a szobámból. És kösz a bort. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:26:53 | |
| *Nagyot szív a szivarjába, és egy karikát fuj.* - Nincs mit megköszönnöd. Hogy érted, hogy nem voltál jól? Az átváltozás után voltál rosszul?- |
|
| |
Rex Remy Wolf Tanítvány
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:29:47 | |
| -Igen... Illetve mi utána ide jöttem az erdőn át. Sok dolog felmerült bennem. Az első, hogy ez természetes dolog, a másik, hogy a szarvasnak volt valami baja amit utána megettem. Esetleg az erdőben belerohantam valami mérgező növénybe. Vagy lehet, hogy a hely váltotta ki belőlem... Ezek amik még úgy el is képzelhetőek. Vagy esetleg maga tudja az okát? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nagyterem Vas. 9 Dec. - 19:32:17 | |
| -Tegeződjünk. A mestered mit mondott mitől lehetett.- |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nagyterem | |
| |
|
| |