| Darkwolf párbajterem | |
|
+4Sheyrin Lestat Mesélő Sophie Angel 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bianka Emeresz Falkavezér
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
Karakterlap Támadási erő: (280/300) Védekezési erő: (280/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 14:57:40 | |
| -Igen jól vagyok.. viszont azt nem értem, hogy neked miért jó ilyen koraian feketemágiai síkra lépni.. *Pillant rá kicsit megróvóan főleg úgy hogy Lestat erről nem is szólt neki.. ez igen veszélyes a felelősség pedig őt terheli..* | |
|
| |
Lestat Mester
Hozzászólások száma : 1754 Age : 35 Registration date : 2007. Oct. 09.
Karakterlap Támadási erő: (160/300) Védekezési erő: (160/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:02:02 | |
| -Úgyéreztem ideje kicsit fejlődni. Mellesleg már szinte nincs is olyan lecke a könyvben, ami nehézséget okozna. Ezért kezdtem el a legfelsőbb fokú feketemágiát tanulni. És ismered a mondást: Ami nem öl meg, az erősít- *Kissé izzad, ezért az eggyik Tanítvány hoz neki egy törölközőt. Mellesleg most nincsa felsőtestén ruha, ezért gyorsan vissza is veszi a sajátját.* ~A fene... ez a varázslat nagyon legyengített.~ | |
|
| |
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:07:17 | |
| -Ez a mondás nem minden helyzetben igaz.. ahogy pedig elnézlek.. ha így haladsz akkor hamarosan már a temetőben áshatjuk a sírodat.. nem hiszem hogy ezzel kéne probálkoznod.. egy ilyenszintű és erejű varázslatot még nekem is nehéz fentartani egyes esetekbe... nem ajánlom hogy ilyen tapasztalatlanul ezzel probálkozz... *Fejti ki gondolatait ahogy közelebb lépked a fiúhoz.. ahhoz képest hogy csak egy napot aludt végig és hogy hogyan nézett ki .. már teljesen olyan mint akivel semmi nem történt..* | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:12:52 | |
| *A lány szavait csak elengedi a füle mellett.* -Úgysincs túlsok minden, ami ehhez a világhoz fűz.- *Leül és nekől a falnak, majd behunyja a szemét, de még nem alszik, csak pihen.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:14:55 | |
| *Ledobja magát mellé..* -Akkor ez azt jelenti hogy feladod az eddigi céljaid.. meglátod hogy nem tudod elérni őket.. így igaz? *Mondja előrepillantva..* | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:22:53 | |
| *Kérdőn felhúzza a szemöldökét.* -Eddigi céljaim? Nincs célom. Mindent amit eddig akartam már megkaptam... És most új érzések kerítettek hatalmukba. Erősnek kell lennem... hogy túléljem ezt a világot. Ha nem az új erők megtanulásába halok bele, akkor egy nálam erősebb démon, vagy vámpír végez velem. Ez a két lehetőség van. Ez az én szemszögöm. Ezértis kockáztatok inkább, minthogy biztos legyek a pusztulásomba.- *Feláll, majd Biát kezdi nézni.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:29:45 | |
| -Ha ez a szemszögöd.. akkor nem más által és nem a gyakorlás miatt fogsz meghalni..tudod.. a világ leggyengébb embere is életben tudott maradni a természetes haláláig.. pedig ember volt.. és nem volt szinte semmi fizikuma.. ő hogy tudta ezt megtenni ? szerencséje volt? közel 80 évig? nem hiszem...kockáztatni sokszor kell.. de ha csak a helyzet megköveteli.. én viszont nálad ezt a tényt nem látom.. *Majd feláll és Lestat szemeibe pillant..* -Mindenkinek vannak céljai.. csak nemlátod őket...elvakít... *Itt egy rövid hatásszünet..* -ha nem lenne célod.. már halott lennél.. | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:36:30 | |
| -Az embernek mindig van célja. Csak ezeket nem veszi figyelembe. Például a te állítólagos embered. Normális életet élt. Még jó hogy kibírta 80 évig. Itt viszont más szelek járnak. Itt harcolni kell a túlélésért.- *Kicsit elgondolkodik.* -Ha belegondolok, még sok célom van, de ezek minden emberben jelen vannak. Az, hogy éld az életet. Házasodj meg. Nemzj gyerekeket. stb. stb...- *Most eggyáltalán nincs kedve vitába kerülni. Ő így látja a dolgokat és ez neki bőven elég. Hátat fordít és elindul a kijárat felé.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:42:58 | |
| *Megjelenik Lestat előtt.. majd hirtelen a kapuk az ablakok és minden kijárhatóság bezárul..* -Harcolni kell a túlélésért?! Mit tudsz te a túlélésről?! Van othonod van aki befogad van erdő ahol nap mint nap elég táplálékot találsz! Milyen túlélésről beszélsz te?! Te még nem élted át azt hogy milyen napokig hánykolódni haldokolni a világban élelem és víz nélkül kiközösítetten... Elismerem hogy a feketemágia egy nagy tudomány de te válaltad magadnak! Viszont ez nem azt jelenti hogy rögtön mély megvetésbe kell érkezned.. jelen helyzetben én vagyok a falkavezér én töröm magam a te és a többiek épségéért és én adom neked a tudást a nap mint napi szállás lehetőséget! Úgy hogy ha szép szóval nem tudok veled beszélni akkor kénytelen vagyok így, de itt az ideje magadbanézni és rendezned a dolgokat mielőtt hülyeséget csinálsz!.. *Pillant rá megróvóan..* | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:51:15 | |
| *Nyugodt marad.* -Ahogy óhajtod.- *Mondja unott hangnemben. Bia sikeresen kifogta a "teszek a világra" hangulatban.* -Iagazdvan. Fogalmam sincs a túlélésről. Elvégre mégcsak alig párszor voltam olyan helyzetben, hogy ha nem erőltetem meg magam, meghalok.- *Elsétál Bia mellett és megáll a bezárt ajtó előtt.* -Egyébként egy szóval sem tagadtam meg hogy te vagy a falkavezér, és töröd magad miattunk. Sőt itt eggyáltalán nem rólad van szó. Sem pedig másról. Itt csakis rólam van szó.- *Kezd eléggé idegessé válni és tisztán hallható a beszédében is.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 15:58:37 | |
| -Megerőltesd magad.. néha azt is kell nem gondolod? és igen.. Rólad van szó.. csal a hasonlítást nem sikerül felgfognod.. teljes önsajnálatba estél Lestat.. ezt pont tőled nem várná el egy ember... ha így haladsz a feketemágia átveszi rajtad az uralmat.. úgy ahogy legelősszőr elmondtam.. úgy látszik nem figyeltél eléggé..vagy csak túl gyenge vagy hozzá? *Halvány mosoly jelenik meg arcán de ezt Lestat nem látja hisz háttal állnak egymásnak..* | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 16:03:52 | |
| -Önsajnálat? Fogadok nem is ismered ezt a szót. Ez amit épp csinálok nem önsajnálat. Csupán az, hogy... megingott a hitem a falka erejében. Chh... ti mind egyformák vagytok. Nemis ismersz engem. Semmi jogod beleszólni az életembe.- *Közben az ajtó kitárul és kilép rajta. Az utolsó mondatokat már szinte ordítva mondja. Dühét szabadon ereszti és kilép a kastélyból.* ~Mospedig hadj... elegem van belőled.~ *Legyint eggyet a kezével, mire egy mágia oszlop keretében eltűnik.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Szomb. 7 Jún. - 16:06:14 | |
| ~Nem is ismerem? Pontosan tudom hogy mi az ami belőle beszél..~ *Kitárulnak az ablakok és az ajtók friss levegő ármalik a párbajterembe.. majd szépen kisétál a teremből és utána minden bezáródik sötétséget borítva a teremre..* | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Pént. 25 Júl. - 22:44:48 | |
| *Lestat miután felkelt és letusolt, éhgyomorra lejött a párbajterembe gyakorolni egy kicsit. Körbepillant és beleszagol a levegőbe.* -De rég voltam már itt...- *Előrenyújtja eggyik karját, ami körül feketemágia kezd el létrejönni. Közben felvilágít karján a jel, ami már szinte teljesen összehúzódott. Most azon dolgozik hogy teljesen eltűntesse.* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
Karakterlap Támadási erő: (270/300) Védekezési erő: (270/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Pént. 8 Aug. - 17:19:02 | |
| *Nyílik az ajtó, s Sophie lép be rajta, vállán a tegezzel, és az íjjal. Körbenéz a teremben, egy intésére kinyílnak az ablakok, hogy nyugodtan tudjon áramlani a levegő, majd odalép a vezérlőpulthoz, beállít pár dolgot, amire egy céltábla jelenik meg a terem túlsó végén.* - Így jó lesz... *Mondja csak úgy magának, miközben beáll a terem másik végébe, pont szemben a céltáblával. Elővesz egy nyilat, beilleszti a helyére az íjon, majd céloz és lő. Hát nem épp a legjobb lövése, az tény, de ezt is rég gyakorolta már, és kijött a formájából. Így szépen gyakorol tovább, mire a 10-dik lövés, pont beletalál a céltábla közepébe.* ~ Ez az! Csak gyakorlás kérdése a dolog.~ *Gondolja magában mosolyogva. Odasétál a céltáblához, kiveszi a nyilakat, majd visszatér a helyére, s most bal kézzel próbálkozik. Bal kézzel húzza meg az ideget, aztán lő. Hát igen, ez szépen beleállt a falba... Kissé hülye tekintettel ugyan, de tovább gyakorol.* - Úgy látom, erre a kezemre többet kéne edzenem. Nem ártana, hátha még jól jön egyszer az íjászat. *Jegyzi meg magának a dolgot, aztán gyakorol tovább.* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
Karakterlap Támadási erő: (270/300) Védekezési erő: (270/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Pént. 8 Aug. - 17:51:45 | |
| *Miután végzett a gyakorlással, és végre bal kézzel is már amennyire, de rendesen tud íjazni. Összepakolja a cumóját, majd elhagyja a termet, gyorsan eszik még valamit a kajádában, aztán visszatér a szobájába elmélkedni.* | |
|
| |
Vincent Wallace Tanító
Hozzászólások száma : 63 Age : 39 Registration date : 2008. Jul. 30.
Karakterlap Támadási erő: (107/300) Védekezési erő: (109/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Csüt. 14 Aug. - 15:34:09 | |
| *Ideteleportáltak a lánnyal.* -Ez itt a Deathwolf kastély párbajterme. Itt majd találsz az épületben szobát magadnak. Van még erőd tanulni ma? | |
|
| |
Lionetta Tanítvány
Hozzászólások száma : 127 Age : 32 Tartozkodási hely : A parkban a szökőkútnál xD Általában... Registration date : 2008. May. 21.
Karakterlap Támadási erő: (38/300) Védekezési erő: (40/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Csüt. 14 Aug. - 15:37:47 | |
| *A teleportálás már nem lepi meg, már teleportálták el.* -Nem tudom...az attól függ. Ha nagyon fontos akkor van erőm. Ha nem akkor nincs. *ásít egyet, aztán csak vár, hogy akkor mi lesz.* | |
|
| |
Vincent Wallace Tanító
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Csüt. 14 Aug. - 15:39:29 | |
| -Oké. Akkor ma nem eröltetem menj aludni nyugodtan. Találsz magadnak szobát az emeleten. Viszlát addig is. | |
|
| |
Lionetta Tanítvány
Hozzászólások száma : 127 Age : 32 Tartozkodási hely : A parkban a szökőkútnál xD Általában... Registration date : 2008. May. 21.
Karakterlap Támadási erő: (38/300) Védekezési erő: (40/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Csüt. 14 Aug. - 15:41:19 | |
| -Rendben! Szia! *kimegy az ajtón és keres egy lépcsőt, ami az emeletre vezet* | |
|
| |
Vincent Wallace Tanító
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem Csüt. 14 Aug. - 15:45:57 | |
| *Vincent egy próbabábut kinéz magának. Összeszedi minden erejét és jobb kezében fehérágiából gömböt idéz balban pedig egy tűzlabdát. Rohanva indul meg a bábu felé. Lerohanása közben a két gömböt összerakja. Felizzik a levegő. Kezei rászkódnak az erőktől. A két gömb egy tökéletes eleggyé formálódik, pont mikor Vincent elég közel és és a bábuba vágja a gömböt. Vincent 3 méter repülés utám a hátára esik. A fél arcáról leégett a bőr. Felnéz, de a bábut nem találja sehol.* -Hm... *Majd felkel a földről és tovább gyakorol.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Darkwolf párbajterem | |
| |
|
| |
| Darkwolf párbajterem | |
|