| Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya | |
|
+6Lauren Deitra Dora Shan Sarah Michael Corvin Sophie Angel Bianka Emeresz 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sarah Venatus
Hozzászólások száma : 822 Registration date : 2007. Apr. 13.
Karakterlap Támadási erő: (300/300) Védekezési erő: (300/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 22 Okt. - 20:54:36 | |
| - hihetetlen, hogy te mennyire értetlen vagy*forrong a dühtől. a következő pillanatban már Bia ágya mellett áll, és megnövesztett karmaival súlyos sebeket okoz a másodperc tört része alatt tanítványának, aztán kirángatja őt az ágyból, és a falhoz vágja, nyakába mélyesztve penge éles körmeit.* ha csak egyszer normálisan gondolkoznál, nem kellene idióta kérdéseket feltenned nekem!* nyakánál fogva emeli föl Biát,majd a szekrényhez vágja, amiből egy kiálló deszka - a tűz miatt maradt úgy - felnyársalja a nőt* így végzed, ha nem gondolkodsz *feldúltan és lángoló tekintettel hagyja el a szobát, becsapva maga mögött az ajtót* | |
|
| |
Bianka Emeresz Falkavezér
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
Karakterlap Támadási erő: (280/300) Védekezési erő: (280/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 22 Okt. - 21:03:45 | |
| *Hatalmasat nyög mikor a deszka átszúródik a hátán. majd mikor földetér még pillanatra Sarahra figyel véres tekintetével. Mikor távozik nehezen probál felállni és kiszedni magából a deszkát az is elég sok fájdalmat okozva neki. Majd visszaesik a földre mert nem birja magát tartani. Szépen lassan gyógyítgat szó nélkül mint mikor kicsit volt. Nem a fájdalom látszódik rajta amit Sarah okozott neki. Hanem az a fájdalom amit az okoz neki hogy sose tud megfelelni Sarahnak mindig csak a veszekedés. Minden belső fájdalom amit sose enged ki magából. Egy kis egyedül lét közbe tőr elő belőle mely az egész kastélyra kicsit szétterjed. A képeken az arcok is változnak a kinézet is roszat tükröz magából. Nem tudta hogy ilyet is tud de most se mivel a saját szobája az mindig is ilyen volt és marad is .* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
Karakterlap Támadási erő: (270/300) Védekezési erő: (270/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 3 Nov. - 16:14:10 | |
| [Sophie lakosztálya]
*Lassan felébred, s nyújtózik egy nagyot. Kimászik az ágyból, majd kisétál a fürdőbe, vesz egy zuhanyt, majd mikor végzett, rendbe szedi magát, majd felöltözik. Egy kényelmes, bőszárú, lábszáráig érő, fekete csípőnadrág, amit az alján jó szorosan megköt, akkor egy fehér bokazokni, arra egy fekete edzőcipő. Felülre egy fehér, ujjatlan, testhez simuló felső. Két kezére ujjatlan fekete kesztyű. Haját összefogja egy hajgumival lófarokba, majd miután mindent rendben talál, eltűnik a szobából.* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:16:45 | |
| [Bianka szobája] *Megérkezik a szobájába Laurennel a karjaiba majd lehelyezi őt az ágyára. Hozz pár gyógyszert és ellátja kedvesét majd Leül egy székbe és várja hgoy felébredjen. De időközbe kicsit ő is elszundit.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:20:44 | |
| *Kissebb mozgásokba kezd a keze majd szemét is kinyitja.Észreveszi magán a pár kötést és hogy már jobban van.Kicsit nehézkesen de felül az ágyon majd hosszú csókot ad a szundikáló Biának majd ereje vissza tessékeli az ágyra.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:24:30 | |
| *Felébred álmaiból majd Laurenre néz és azonnal leül mellé az ágyra és megöleli mielőtt a férfi visszafeküdne.* -Lauren.. úgy agódtam miattad. Azt hittem megöl.. *Mondja már szitne könnyes szemekkel, mióta elvált tőle mikor Eminorba kellet mennie nagyon nagy megterhelés volt számára.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:29:19 | |
| *A lány mögé próbál ülné és fejét a lány vállára rakja miközben megszólal.*-ÉRtem ne aggódj...Nekem is hiányoztál.Amikor elnyelt a tó azthitem örökre véged...*Mondja kicsit szomoró arcal.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:31:50 | |
| *Esszébe jutt az esemény, télleg borzalmas volt.* -Amikor ott voltam a tóban végig rád gondoltam mikor mélyen észhez tértem. Nagyon sajnálom, nem tehettem róla.. nem én akartam.. *Miközben szavait ejti ki ajkaiból egy könnycsep hullik arcáról. * | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:36:00 | |
| *Szerelmét az ölébe húzva derekát szorosan magához ölelve.*-Ne sirj édesem már vége van.Hála istennek már vége van az egésznek és épségben ittvagy. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:38:12 | |
| -mit számít az épségem ha nem lehetnél itt velem? *Mondja könnyeit letörölve.* -Úgy örülök hogy végre itt vagy velem! Annyi idő után. Amíg nem lehettem veled és a többiekkel együtt. | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szer. 21 Nov. - 21:47:14 | |
| -De most pihenjünk*OLdalra fordul a lányt is magával rántja.Majd betakarja magukat és ő lassan el is alszik.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Csüt. 22 Nov. - 20:34:55 | |
| *mikor felébred látja hogy még egyetlene alszik így inkább nem kelti fel és egy egy teleportálással öltözik át és távozik a szobából, hagyva hogy még had alaudjon.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:38:46 | |
| *Megérkezik Laurennel, majd kihúzz egy könyvet a polcán és belép egy felnyiló ajtón. Int közbe Laurennek hogy kövesse, miután beértek mindketten az ajtó lezáródik. Az elég nagy szobában középen egy fura jel van vérrel rajzolva és körbe gyertyák világítják a teret. Oldalt könyvek vannak polcokba téve, a másik odlalon pedig furcásbbnál furcsább dolgok.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:40:17 | |
| *CSodálkozzva nézi a termet és nemtudja hogy miért idejöttek.NEmhiszi hogy Natanielnek akarnak most segíteni de más ötlete nincs így csak figyel és megissza a pohár vért.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:43:19 | |
| -Itt az ideje, hogy meglássam kicsit a következőket, viszont ahozz segítened is kell. *Levesz egy ősrégi könyvet a polcról és olvasni kezd benne.* -Blaze nagyon készül a harcra, de van valami amivel jogosan előnyben érzi magát. Ma beszéltem is vele és egyértelműen látszik. Nem lehet ezt megengedni neki különben bajban leszünk. Szépen kezdi begyűjteni az ingadozó emberinket. | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:45:25 | |
| ~Ahogy ismerem a testvéremnek biztos van valkami ötlete...~*Odamegy Bia mellé és követi a parancsát bármi legyen az.* -Bármiben segítek amiben tudok csak mond.HOgy érted hogy ma beszéltél vele? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:50:37 | |
| -Elmentem a romos arénába, aho legyszer gyakoroltam vleed meg Sophievel. Kicsit ki akartam szellőztetni a fejem, hát nem tudtam hogy ő is pont ott és pont akkor akar ott pihenni. Így hát adta a nagy észt. Mikor viszont azt az előnyt mondtam ami általába letaglózza, most akkor sem húzta meg magát. Miközbe mi visszatartjuk Blazet hogy ne köpjön a levesünkbe, addig valaki hátulról csap le. Csak nem tudom ki az. *Vonja le a dolgokat magának majd leül a kör közepére és maga elé a teszi a könyvet.* -Várd meg a körön kívül míg Havitra, azaz a segítőm elő nem kerül. Én akkor máshova kerülök lélekben, de az ne érdekeljen. Beszélj vele, és tudj meg tőle minél többet. Akármit ami fontos. | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:53:43 | |
| -Rendben.*Készül hogy a havitra megjelenjen miközben a poharat lerakta az egyik asztalra és a vért letörölte az ajkáról.MEntálisan próbálja segíteni Biát hogy a havitra előkerüljön.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:55:16 | |
| *magában varázsszavakat mond és hívja elő önmagából. Most hatalmas erőt tesz ki hgoy visszafogja magában az erőt, ezért még a gyertyák is védést alkotnak. Nehezn Havitra előtünik viszont Biának ez most nehéz,e miatt is kell sietni hogy nehogy baj legyen belőle.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 17:59:12 | |
| -Üdvözletem ó hatalmas szellem.ha nem sértelek meg ezzel pár kérdéssel fordulnék hozzád.NEmtudod hogy Blaze Shadowhoz a testvéremhez a vámpírokon kivül kik csatlakoztak mint szövetséges? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 18:05:04 | |
| -Üdvözöllek Lauren. Látom Bianka tesz a kiképzésedért. *Ezt csak emgjegyzi, de egyébként arcán látszik hgoy nem egy könyürületes és kedves személy.* -Felelk kérdéseidre, ha ezzel a háború ellen teszek. Blazehez, csatlakozott eddig Michael Corvin és szövetséget kötött Elena Dreamfirel, Jade lányával. Natniel fájdalmakkal küzd, ami Karen miatt van, és ha nem történik semmi mi segít rajta, hamarosan ő is átál közéjük. Viszont akkor a láncreakció folytatodik. és.. a következő emberek közt te is soros vagy! | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 18:08:17 | |
| ~Ne!.~-ÉRtem.ÉS megtudnád mondani mit tervez Blaze?ÉS hopgy várható e háború.HA igen lehet ellene teni?*Sorra halmozza a kérdéseket miközben a havitrát néziCSodálattal és tisztelettel az arcán.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 18:13:57 | |
| -Blaze sereget szervezz, élükön azokkal akik átáltak más fajoktól. Addig addig gyűjti magához a híveket míg nem le nem tudja győzni a másik két Fajt. Lance, ki Saraht szereti, ellene akarja fordítani. Elena csábítja el Lancet, közbe Sarahnak hazuggságokkal távolítja el kedvesétől. A háború ellen nem fogyott el az összes remény, viszont már igen csekély. Nehéz idők állnak Bia előtt, előtted és Sophie előtt. Fejtsd meg a relytéjt és a háború elvész: Lesz mikor távol lesz utad mástól, de ne higyj a látszatnak csak táncolj! Lásd szemed előtt mit más nem, s mentsd meg egy életet, mely a világ lételeme. Messze innen, keresd a helyet, hol kérdésed a választ megnyered. *Majd lassan elhalványul.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 18:16:30 | |
| ~ Lesz mikor távol lesz utad mástól, de ne higyj a látszatnak csak táncolj! Lásd szemed előtt mit más nem, s mentsd meg egy életet, mely a világ lételeme. Messze innen, keresd a helyet, hol kérdésed a választ megnyered?~*Gondolkodik magában majd elkapja Biát aki elakar dölni.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 24 Nov. - 18:18:15 | |
| *Még egyenlőre behunyja szemét hogy erőre kapjon, nagyokat lélgezik emrt fájdalom volt mit átélt. De közbe mint ha ő is kapott volna valami segítséget. Olyan emléket kapott melyben ő és Havitra van de igazából nem történt meg. Mikor végre erőre kapott felnéz kedvesére.* -Megtudtál valamit? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya | |
| |
|
| |
| Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya | |
|