| Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya | |
|
+6Lauren Deitra Dora Shan Sarah Michael Corvin Sophie Angel Bianka Emeresz 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Pént. 3 Aug. - 23:46:39 | |
| -Vérfarkas nyelv?ez nekem új.És találtál valamit.*Magához húzza szerelmét és a szemébe néz.* -Nemsokár visszaszerezzük a követ. *Mosolyog majd egy szenvedélyes csókot ad szerelmének.* ~Én tanítónak huh.az egy kicsit furcsa lenne.~ | |
|
| |
Bianka Emeresz Falkavezér
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
Karakterlap Támadási erő: (280/300) Védekezési erő: (280/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Pént. 3 Aug. - 23:50:21 | |
| -a vérfarkas nyelv...csodálkoztam volna ha nem lett volna új.. az első vérfarkasok irtak ezzel a nyelvezettel kódexeket trténeteket érdekességeket.. *majd mkor Lauren magához húzza elhallgat és ő is a szemébe néz* -ha te mondod biztos úgy lesz.. *majd hosszan visszacsókol* ~hát ha azt mondtam hogy jó lennél akkor az vagy.. gondolj bele csak ez meg az máris a második óra alapköveit megcsináltad vele~ | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Pént. 3 Aug. - 23:53:08 | |
| ~Van benne valami.~*Továbbra is mosolyog és örül a csókoknak.*-És te mióta tudod ezt a nyelvet?Nehéz megtanulni?*Kérdezi kiváncsian.* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Pént. 3 Aug. - 23:55:27 | |
| -erre nem tudok válaszolni hogy őszinte legyek.. nekem ez a második anyanyelvem.. vagy akár az első is lehetne.. ahogy megszületem a szüleim vagy vérfarkas nyelven beszéltek vagy átlagosan.. *rántja meg vállt majd hanysadől az ágyon és elnyujtozik sok neki ez a munka* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Pént. 3 Aug. - 23:58:01 | |
| *Nekidől a falnak és Biát nézi.*-Értem.Akkor a szüleid is vérfarkasok voltak?*Lehet ez hülye kérdés vol.Úgy érzi magában de ezt megkellet kérdeznie.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 4 Aug. - 0:01:00 | |
| -Igen mind a ketten.. a családunk az első vérfarkas leszármozatja.. nemes család vagyunk... vagy már mint egyedüli tagja vagyok... *elmosolyog a válaszon enyhén kicsit furcsa megfogalmazás* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 4 Aug. - 0:03:26 | |
| *ELjön a faltól és odamegy az ágy mellé.*-ÉS a szüleid hány évesek voltak mielőtt.......*Inkább nemfejezi be a mondatot csak mosolyog.*-Én meg korcs.*Ezen már nem mosolyog.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 4 Aug. - 0:05:11 | |
| -mielőtt meghaltak? édesapám 32 édesanyám 29 .. és nem vagy korcs.. nem az számit nemesnek hogy mi vagy kivül hanem az hogy mi vagy belül.. és te igzaán nemes vagy.. *megcsókolja szerelmét* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 4 Aug. - 0:06:36 | |
| *NA én már nem akarok zavarni.Odamegy az ajtóhoz.*Jóéjt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 4 Aug. - 0:07:58 | |
| -menj csak fárasztó napod volt.. jóéjt .. *magvárja mig Lauren becsukja az ajtót és utána elalszik az ágyán* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Szomb. 4 Aug. - 0:09:55 | |
| *Miután becsukta az ajtót elindul a szobája felé lveti felsőtestéről a ruháját még bemegy a zuhanyzóba majd egy pohár víz kiséretében lefekszik az ágyra.Miután megitta a vizet egy kis idejég a plafont bámulja majd elalszik.* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
Karakterlap Támadási erő: (270/300) Védekezési erő: (270/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Vas. 5 Aug. - 20:31:48 | |
| [Sophie hálója]
*Végre belép a szobába fáradtan. Bezárja maga után az ajtót, majd az ablakokhoz siet, kitárja őket, aztán az erkély ajtót is. Elhúzza a függönyöket is, hogy besüssenek a lemenő nap utolsó sugarai. Miután ezzel megvolt, kipakolja a ruháit a helyükre, majd ledobja magáról a piszkos ruhákat és lezuhanyozik. Olyan jó 20 perc múlva végez a zuhannyal és hajmosással, meg az egyéb ilyen tisztálkodással, majd visszatipeg a hálóba és felöltözik valami kényelmes ruhába. Egy egyszerű lábszár középig érő sötét halásznadrágba, aztán egy dorco fekete cipő, fehér fűzővel. Felülre ujjatlan fehér felső. Haját miután megszárította, összefogja egy hajgumival. Mikor mindennel megvolt felfrissíti a szobáját meg miegymás, és átmegy a könyvtárba.* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 21:43:39 | |
| *És végre felébred. Egy gyors zuhany meg reggeli után felöltözik és áttipeg Biához, hogy jelezze a lánynak, hogy végre megjött. Megáll Bia ajtaja előtt, majd bekopog. Egyébként bőszárú, zsebes halásznadrágot, tornacipőt, felül pedig ujjatlant visel. Haját meg összefogta egy pálcával.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 21:46:26 | |
| *hangos csatogások a szobájába majd mikor kinyitja az ajtót mögötte pár papír hosszan elsuhan* -öhm szia gyere beljeb.. és probáld meg hogy ne azavrjon a rumli.. *mondja kicsit kinos nevetéssel* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 21:48:06 | |
| *Elvigyorodik ahogy a paíprok szállnak a levegőben.* -Nyugi már megszoktam. Csak gondoltam szólok, hogy végre megjöttem egy hónapos kimaradás után. *Mondja a nőnek mosolyogva, s körülkémlel a szobában. * | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 21:49:47 | |
| -hidd el ennek nagyon örülök.. lesz is rád szükségem majd.. de most ülj csak le..és mesélj hol voltál ..- *mondja halvány mosolyal közbe ő is leül pár tervrazja beleir majd Sophie felé néz* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 21:55:14 | |
| -Hát a nevelőszüleimnél, meg elmentem anyáék sírjához is. Nagyon jó volt végre látni őket. Majd ha egyszer ráérsz, akkor bemutatlak nekik. Persze csak ha benne vagy. *Mondja a nőnek csillogó szemekkel, s közben leül egy szabad helyre, ahol nincsne papír meg hasonlók.* -Egyébként mit csinálsz ebben a kupiban? *Kérdezget kíváncsian.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 21:58:31 | |
| -benne vagyok miért is ne... és hát Blaze ellopot tőlem egy kőnek a szilánkját ami a jövöt mutatja aztán a vére megmérgezte így amit én is és ő is látott azaz a halálom tuti az ő javára fog végződni de bonyorult és így azon dolgozom hogy szerezzem vissza vagyis azon csak gondolkodom a többi meg a kőről ősi vérfarkas nyelves infok és hasonlok.. *sóhajt mert eléggé hadarta ezt* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:08:36 | |
| -Eh...Biztos. *Nyögi be, mert nem nagyon fgota fel Bia mondanivalóját. Csak annyit, hogy valami kőről van szó, meg Biáról és Blazeről.* -És hol tartasz? Sikerült már valamit kieszelned? *Néz kérdőn a nőre.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:10:59 | |
| -a kőről amit eddig tudtam azt megint megtaláltam és pár infot hgoyan akadályozzam meg a halálom ha végre sikerül visszaszerezni a követ... azaz a szilánkját.. *sóhajt* -ha visznot nem szerezzük vissza a követ akkor már áshatjuk a sirom.. | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:13:48 | |
| -Értem. Nah akkor miben kéne segítenem? *Néz a lányra, s közben végigfutja a papírokat, amiket látott, majd Biára pillant.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:17:15 | |
| -majd a kő visszaszerzésébe.. nem akarom majd Laurent magammal vinni mert Blaze ellenem fordithatja.. *mondja komoran..* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:24:18 | |
| -Rendben. Blazzel meg én is eltudok bánni. Vagy legalább is feltartani. Addig lesz időd elhozni tőle. Mit szólsz? *Néz a nőre kérdőn, s közben két kezét tördeli. Kissé ideges ettől a hírtől, hogy Bia akár meg is halhat.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:26:46 | |
| -jó ötlet de ez kicsit bonyorultabb.. Blaze mindig magánál hordja a követ.. emrt ha nála van a kő és én a közelébe megyek..szóvel minél közelebb megyek annál rohamosabban csökken az erőm.. így lesz némi problémánk... *mondja sóhajtva* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya Hétf. 6 Aug. - 22:27:45 | |
| -Pff...Na ez szívás. Akkor te eltereled a figyelmét, és én elveszem. Ez milyen? *Ismét kérdő pillantás, s közben töri a fejét, persze nem a falba XD, hogy mit lehetne tenni az ügy érdekében.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya | |
| |
|
| |
| Falkavezérek & Mesterek Lakosztálya | |
|