| Kínzó Kamra & Börtön | |
|
+5Dora Shan Michael Corvin Sarah Sophie Angel Bianka Emeresz 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:39:53 | |
| -Én csak egy tanítvány vagyok,és egyedül vagyok itt.Nem hiszem,hogy Blaze olyan béna hogy én le tudnám győzni.*Kezébe veszi a cella kulcsot*Üzenj neki vagy,kicsit tovább maradsz... |
|
| |
Karen Demarth Főparancsnok
Hozzászólások száma : 523 Tartozkodási hely : Mindig ahol kedve támad.. Registration date : 2007. Jun. 30.
Karakterlap Támadási erő: (260/300) Védekezési erő: (252/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:43:35 | |
| *morog valamit az orrra alatt majd elmegy a cella végéhez a falnak dől és úgy leül.. nem fogja Blazet bajba sodorni... tudja hogy valami terve lehet az öcsinek ezügyben..* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:47:40 | |
| -Te tudod,ha még sokáig akarsz itt maradni,akkor kicsit elszórakoztatlak.*Előveszi azt az íjat amit a démonok ellen használt,meggyújtja a nyilat és hason lövi Karent*Van még,és ha elfogy felmegyek a többiért. |
|
| |
Hozzászólások száma : 523 Tartozkodási hely : Mindig ahol kedve támad.. Registration date : 2007. Jun. 30.
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:49:09 | |
| *felmorog mikor beleszurja a nyilat és azonnal kirántja majd visszadobja Steve nek* -ha megölsz azzal csak azt teszed lehetővé hogy Bia is meghaljon.. gondolkozz mielőtt cselekszell.. *mondja miközbe a kis pici tűzégést regenerálja ahasán* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:50:16 | |
| -Megölni? Ugyan dehogy...ki akar itt megölni,inkább ösztökéllek*A következő 2 nyíl a lány karjaiba megy* |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:51:58 | |
| *ismét felszissze namjd azoakt is kihuzza.. * -hadj békén! azzal hogy nyilakat dobálsz belém semmit se fogok neked elmondani és semmit se fogok tenni! *mondja mérgesen és arrábhuzodik hogy ne találja el* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:54:29 | |
| -Hát jó....te akartad,én megpróbáltam nem ment.*Felmegy egy kis kannáért aztán visszajön*Utolsó esély..vagy ott bent fogsz elégni,lehet hogy Bia is meghal,de te sem úszod meg.*Szemében elszántság és düh tükröződik* |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:57:48 | |
| -rohadj meg te szemét! Blaze ugyis megfog menteni akármit teszel! Ha meg bántasz Bia ott fog megdöglenni a celláink soraiba! *mondja dühvel szemében a sarokba huzodva már szinte a falra mászik* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 18:59:26 | |
| -Nem baj*Locsol egy kis benzint a cellába,majd egy gyufát meggyújt és eldobja...a tűz elindul befelé ő hátrébb lép, kezében egy vödör víz*Csak rajtad múlik meddig tart ez... |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 19:04:02 | |
| *feláll és télleg már beakasztja a falnak egy kis résébe és így föntebbál .. majd még ígyis eléári a tűz de nem annyira.. többször felsziszen..* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 19:07:14 | |
| *Nézi a lányt...még égvehagyja a tüzet egy darabig,aztán eloltja a vízzel* -Mára ennyi volt ,holnap visszajövök...*Azzal felmegy a szobájába* |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Hétf. 2 Júl. - 19:09:57 | |
| *kicsit lihegve ül le a földre lassan megnyugszik.. azt hitte hogy megöli de mondahtni örül hogy nem..* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 15:08:56 | |
| *Ismét lesétál a börtönbe.* -Üdv,remélem meggondoltad magad...*Kezében ott a benzines kanna,és a vödör víz* |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
Karakterlap Támadási erő: (270/300) Védekezési erő: (270/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 16:57:48 | |
| *Amint megérezte, hogy betolakodó van a börtön cella előt, gyorsan odateleportált, majd Stevet a falnak vágja egy erős lökettel.* -T eszement. Ki engedte meg, hogy legyere ide?! *Mondja a fiúnak dühös tekintettel, s a falnak szorítja. Egyébként trapéz alakú feket nadrágot, fekete agas sarkú fűzős csimáz és fekete ujjatlan, testhez simuló felsőt visel, egy köpennyel kiegészítve. arcáról csak úgy árad a düh, agogy szemei is villognak mérgében.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:01:12 | |
| *Meglepődik,aztán a falnak vágódik* -Énis örülök...csak erre jártam,nyugi nem mentem be hozzá,és elengedni sem akarom. |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:04:35 | |
| -Nemérdekel! Ki engedte meg, hogy bántsd?! *Kiállt rá a fiúra, közben belép a cellába, miután elaltatta egy bűbájjal Karent. Belép, majd megviszgálja a lányt és begyógyítja a sebeit ha vannak, majd vissza kijön, s bezárja a cellát. Majd Steve el lép mérgesen.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:07:24 | |
| -Heh...nehogymár elkezdjed babusgatni,amúgyse bántottam csak egy picikét odakozmált.Inkább Bia kiszabadításán törd a fejed,ne ezt a mocskot ápolgassad. |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:12:11 | |
| -Csend legyen! *Mondja mérgesen, s egy intésével elhallgattatja Stevet. Azaz olyan érzése lesz a fiúnak, mintha összeforrt volna a szája.* -Épp azon vagyok, de te már megint a hülyeségid után mész. *Morogja az orra alatt, s figyeli Karent, hogy jólvan-e.* -Tudod, őt sok időmbe és energiámba telt, hogy elhozzam, erre te itt kínozgatod. Megmondtam Blazenek, hogy nem azért viszem el, hogy bántsam, hanem cserét ajánlok. De azóta még egyszer sem jelzett. Úgyhogy ha lehet, ne lássalak itt többé világos! *Néz ismét haragosan és villámló szemekkel Stevere, közben leoldja róla a némasági varázslatot.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:15:13 | |
| -Hát,azt hittem a vérfarkasok bátrak...pláne ha a vezérükről van szó.Ehhez képest mindenki bevan fosva Blazetől,és attól függötök,hogy mikor lessz olyan édes és hajlandó kicserélni a foglyokat.Ha azt hiszed ő is így babusgatja Biát akkor tévedsz.*Elszáguld és bevágja az ajtót* |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:20:09 | |
| -Ostoba kölyök! Nem értesz te még semmit!! *Kiálltja Steve után, aki gondolatban is hallhatja ezeket a szavakat, majd Karenre pillant, aztán Steve után megy. De persze előtte megerősíti a bűbájt a rácsokon meg minden egyéb dolgot, és most egy védővarázslatot is tesz a cellára, hogy senki ne bánthassa Karent, az ő engedéje nélkül.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:39:00 | |
| *mikor felébred nyugotsággal tölti el hogy az égési sebeinek fájdalmai eltüntek ..de először csak örül majd észbekap hogy hogyan is történhetett ez.. rájön hgoy meggyógyították.. * ~ennyitől ne mfog változni a véleményem..~ | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:40:42 | |
| *Szépen vissza teleportálja magát a cella elé, és átja, hogy Karen felbredt.* -Remélem már jobban vagy. *Néz a nőre, de szemeiben lehet látni a megszünni kívánó haragot, amit Steve okozott.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:42:57 | |
| -ha te is csak azért jöttél hogy kinozz mert nem tudom így hirtelen a kis barátotokat visszaszolgáltatni akkor várom...nincs értelme a csevejnek ha úgyis ugyanaz a vége.. *mondja kicsit halkan és unalmasan..* | |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:52:44 | |
| -Nyugodj meg. Nem azért jöttem, hogy bántsalak. Csak a sebeidet akartam megvizsgálni, hogy már begyógyultak-e. *Mondja Karennek, s közben nekidől a mögötte levő falnak.* -Ne haragudj az előbbi incidens miatt. A kölyök még nem tudja mit csinál. *Kér elnézést azért, hiába vámpír Karen. Megfogadta, hogy ő nem fogja bántani az olyanokat, akik őt magát nem bántották. Mivel Karen nem bántotta, meg amúgy is cserét akar, így nem is fogja bántani a lányt és persze védi a többiektől is.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Kedd 3 Júl. - 17:55:13 | |
| -az a fiú már tegnap is járt bent.. azt hittem meg akar ölni..szerintem szivesen megtette volna.. *mondja mogorván .. ül a földön nekidőlve a falnak lábait felhuzta és kezével átkarolta térdeit* -és már begyógyultak..kösz... *mondja továbbra is kicsit mogorván.. nem tudja hogy van e ez mögött valami háttér ... nem bízik* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön | |
| |
|
| |
| Kínzó Kamra & Börtön | |
|