| Kínzó Kamra & Börtön | |
|
+5Dora Shan Michael Corvin Sarah Sophie Angel Bianka Emeresz 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
Karakterlap Támadási erő: (270/300) Védekezési erő: (270/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 15:52:13 | |
| *A csont amint a rácshoz ér, elég. A fiúra pillant komoly arcal, majd csak sétálgat fel alá, aztán megáll a cella előtt és csak Stevet nézi.* -Ha haragszol rám, hát tessék. Hibáztass engem, Joggal teszed, de a cellát magadnak köszönheted. *Mondja a szavakat, majd csak figyeli Stevet. Szemei kissé vörösesen izzanak a megszokott szürke helyett. Valami baj van a lánnyal, de ezt még saját maga sem tudja.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 15:53:57 | |
| *nehezen de megszólal,hangja üres és fakó mint most ő maga* -Ebben igazad van..ha veled maradok akkor letéptem volna a tökét annak a szemétnek...*egy csontal piszkálgatja a cella padlóját* |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
Hozzászólások száma : 1425 Age : 37 Tartozkodási hely : Mindig ott, ahol szükség van rá! Registration date : 2007. Mar. 06.
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 15:55:21 | |
| *Sejti, hogy Steve érezte mit csinálnak Dariossal.* -Áhh értem. Mindent így akarsz megoldani? Verekedéssel meg pofátlansággal? *A pofátlanságot Biához érti... Mikor a fiú nem engedelmeskedett neki.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 15:58:02 | |
| -Nem,csak azt amit muszály pl azt aki rámozdul arra a csajra aki pűr órája még velem szeretkezett.Te is inkább tedd magad tisztába érzelmileg ne engem nyagass,jah és szólj biának kérek egy adag hamburgert egy közepes krumplival meg colával,lightal addig pá*ezzel lezártnak tekinti a beszélgetést* |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 16:00:57 | |
| -Hö...Ostoba kölyök. *Teszi hozzá morogva, majd fogja magát, csettint egyet és eloltja a villanyokat.* -Nem teszem magam sehova. Ha ennyire nem tetszik valami, nem kellett volna velem foglalkoznod és kész! *Mondja dühösen, majd fogja magát és leül, pont a fiúval szemben a cellán kívül a földre. Jobb kezében megjelenik egy tűzgömb, ami kissé megvilágítja a helyet, de smemi egyebet. Csak azt a részt, ahol ők ketten vannak.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 16:03:05 | |
| -Hö hülye ribanc.. öljél meg nyugottan,ennél azis jobb,jah és nem akarok veled dumálni szal menj el vagy felvágom az ereimet. |
|
| |
Sophie Angel Falkavezér
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 16:08:09 | |
| -Hülye rinabc ám a tudodki... *Mondja, majd felkel a földről, de még mielőtt elmenne visszafordul és egy erős lökést küld a fiú felé, ami azonnal megsebesíti több helyen felszakítva a bőrét, így több sebből érzik, majd végignéz a fiú komoran, szemei mostmár vörös színben csillognak, majd elteleportálja magát vissza a szobájába.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 16:37:25 | |
| *csak röhög a szánalmas régi mesterén,nem nagyon érdeklik a sebei,inkább eszik egy kis husit* |
|
| |
Sarah Venatus
Hozzászólások száma : 822 Registration date : 2007. Apr. 13.
Karakterlap Támadási erő: (300/300) Védekezési erő: (300/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:32:09 | |
| *lesétál az által még ismeretlen helyre, és gonosz vigyorra húzódik a szája, mikor meglátja bebörtönözva Stevet* jééé... kit látnak szemeim... *közelebb sétál hozzá, és rájön, hogy nem éppen a legjobb állapotban leledzik a férfiú* nicsak, csak nem rosszat tettél? *kuncog, és a rácsnak dől* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:34:39 | |
| *csak dúdolgat* -Börtön..börtön a büntetésem töltöm*vihorászik közben*Jónapot kívánok legalábbis jobbat mint nekem van,kicsit kötekedtem a feljebbvalómmal nemteccik bejönni úgyis olyan magányos vagyok egyedül?*lassan beleőrül a bezártságba szemei már üvegesek* |
|
| |
Sarah Venatus
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:36:55 | |
| - szánalmas vagy kedvesem... nem méltó ez a viselkedés egy vérfarkashoz... *villannak meg a szemei* és valószínűleg jó oka van annak, hogy te itt vagy bezárva, és annak is jó oka van, hogy én is itt vagyok*mondja immáron a rácsokon belül. leül Steve mellé, és az arcát fürkészi* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:38:18 | |
| -No végre eggy kis társaság*felpattan és megmozgatja elgémberedett csontjait,aztán felmászik a börtön falára és onnan néz lefelé* |
|
| |
Sarah Venatus
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:39:53 | |
| - szedd már össze magad fiam... *mondja kérlelő hangnemben* tudsz te normálisan is viselkedni ha akarsz, nemdebár? hiszen ezért választottak fajtánk közé... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:41:30 | |
| *leugrik a falről a nő elé* -De tudok csak kb 1 nap bezártság és, 1 nap szomjazás illetve a szívem összetörése után nincs sok életkedvem hölgyem .Remélem megbocsájtja.*mondja majd összeesik és elájul feje nagyot koppan a kőpadlón....*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 31 Május - 17:42:59-kor. |
|
| |
Sarah Venatus
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 17:42:56 | |
| - szerencsétlen... *mondja undorral, majd távozik a cellából, és felmegy a szobájába* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:14:44 | |
| *felül és megtapogatja a jókora púpot a fején,amin alvadt vér van* -Áúcs..ma rámjár a rúd. |
|
| |
Bianka Emeresz Falkavezér
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
Karakterlap Támadási erő: (280/300) Védekezési erő: (280/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:19:47 | |
| *belép az ajtón ami elválasztja ezt a borzadáj helyet a Kastély többi részétől.. elindul lefele a lépcsőn majd a fáklyák sorozatosan kezdenek felgyuladni megvilágitva ezt a sötét nyomort ami minden percben átjárja az ember testét mikor itt van.. majd elér Steve cellájához és benéz a rácsokon* -nahát nahát hát ez kicsoda? *kérdez rá gunnyal telve hangjába* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:21:19 | |
| -A Földkeregség legnagyobb pancsere....*válaszolja egykedvűen,és feláll* |
|
| |
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:22:41 | |
| -mitől lombozodtál le ennyire? hisz .. még csak 1 napja vagy itt.. átlagosan többet szoktam celláztatni.. ugylátszik elég nyápic vagy nem pancser... *mondja továbbra is gunnyal és valami kis magyarázatnak még lehet örülne is ha kapna Stevetől* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:24:49 | |
| -Hát hol is kezdjem...elájultam,bevertem a fejem,eléggé átvertek a palánkon,és olyan szomjas vagyok hogy a kegyed wcjéből kifolyó dolgot is meginnám.*kicsit járkál a celláben*Azt hiszem mindent felsoroltam. |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:31:44 | |
| -és ettől vagy lelombozodva? én a helyedben örülnék hogy csak ennyit kellet átélnem.. egynelőre.. *mondja kicsit titokzatosan.. majd kinyitja a cella ajtót... majd megvárja mig kijön Steve.. de amint kijött és bezárta acella ajtaját megfogja Stevet a ruhájánál és elhuzza egészen a cellasor végéig majd nekilöki a falnak és a paltinából készült láncnak mondható kis rudak körbeölelik Stevet több helyen is* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:33:03 | |
| *kicsit szisszen* -Jajjdejó végre egy kis mozgás...*nem nagyon érzi ezt a fájdalmat,de azért a nagyobb kínzásoktól kicsit fél* |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:36:55 | |
| -drága Steve.. itt az ideje hogy végre te is megtanuld hogy mi is az a tisztelet.. és hogy miért nem jó ha valaki mást bántasz nem valami erős okok miatt.. *monjda gonoszan majd szeme egy másik falra pásztázik.. elővesz egy recés szélű tőrt majd szépen kettévágja Steven a ruhát először végigsimitja kezeivel a férfi mellkasát mert elég vonzo.. de utána beleszurja a tőrt nem tul mélyen a melkasába és egy kis alakzatot kezd el rajzolni a melkasán majd blokolja asebet közbe hogy ne tudja forrasztani.. közbe többször is tetszik neki a férfi külseje igy látva.. * | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:38:31 | |
| *most már tényleg felordít a fájdalomtól,izmai megfeszülnek,vére folyik* -Huh...ez...nem..volt.semii*lihegi* |
|
| |
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön Csüt. 31 Május - 19:40:56 | |
| *miutána halja az orditást majd a tőrt visszateszi a helyére leveszi a blokkolást és elkezdi begyógyitani Steve minden sebét.. miközbe gyógyit keze erőt sugározz a fiúba amitől a fáradtság a gyengeség szépen megszünik benne* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kínzó Kamra & Börtön | |
| |
|
| |
| Kínzó Kamra & Börtön | |
|