| Tanítványok Hálószobái | |
|
+6Michael Corvin Lestat Sheyrin Lauren Deitra Sophie Angel Bianka Emeresz 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 16:37:14 | |
| *Az ágyában fekve ébred és egyáltalán nem emlékszik hogyan került oda aztán lassan leperegnek az események ismét. Felkel az ágyból, és a tükörhöz sétál a szeme ismét zöld és nem fekete.*- Úgy tűnik a hatás csak ideiglenes volt.-* Meg könnyebbülve öltözik fel.* |
|
| |
Bianka Emeresz Falkavezér
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
Karakterlap Támadási erő: (280/300) Védekezési erő: (280/300) Átok Kő: (5/50)
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 16:42:38 | |
| ~Laurent láttam tegnap, de Natanielt nem. Lauren is inkább kerülte a tekintetem, mikor este megláttam. Jobb lesz ha utánanézek.~ *Gondolja magába, mi közbe Nataniel szobája felé igyekszik. Mikor elérte az ajtaját kezét felemeli és megkopogtatja az ajtót. Majd leteszi kezét és várja a választ.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 16:47:09 | |
| * A kopogásra felkapja a fejét és a levegőbe szimatol. Érzi a falkavezér illatát és azonnal az ajtóhoz siet és kinyitja.* - Szia Bianka.- * Mondja izgatottan.*- Mi járatban vagy erre.- |
|
| |
Hozzászólások száma : 3265 Age : 44 Tartozkodási hely : Főként a DarkWolf kastélyban de mindenhol megtalálható szinte.. Registration date : 2007. Feb. 18.
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 16:50:02 | |
| -Csak egy kis csevelyre jöttem. *Nézz végig az izgatott fiún. A rövid és tömör válaszára.* ~Ahogy selytettem...~ -Mond csak beengetsz, vagy tán ennyire nem bánod ha ne talán más is meghallja, a pillanatnyi mondandóinkat? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 16:53:49 | |
| - Jaj persz gyere be de modortalan vagyok.- * Mondja sietve.*- Mindig szívesen látlak.-* Betessékeli Biát a szobájába és hellyel kínálja, majd a szekrényből néni bort és két poharat halász elő.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 16:56:12 | |
| *Nyugodtan helyet foglal a bort is elfogadja, viszont csak pár kortyot iszik belőle.* -Mond csak Nataniel, mit is csináltál tegnap Laurennel? Mivel, tegnap Laurent nem láttam így gondoltam veled volt. *Kérdezi úgy, mint ha semmit se sejtene.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:04:17 | |
| * Leül Biával szemben és egy percig nem szól semmit. A tegnapi nap elég zavaros a fejében.*- Arra emlékszem hogy Laurennel voltunk a párbajteremben és Evert és Heymot néztük amint harcolnak. Előtte mi is vívtunk egy párbajt de nem igazán emlékszem a részletekre.-* Tudja hogy valami nincsen rendjén. Tegnap mindenképpen akart Biával beszélni és ma egyből a tükörhöz ment és megállapította hogy a szeme visszanyerte a színét.*~ Mi történt ami erre késztetett.~- És fekete volt a szemem amiből fekete lángok csaptak ki néha.-* Jut eszébe hirtelen.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:06:47 | |
| *Szeme egy pillanatra összeszükül mikor Nataniel közli vele a híreket.* ~Fekete szem, lángokkal? Mi bújt meg benned kedvesem?..~ -Na és, emlékszel még valamire a történtekből? *Inkább még kicsit faggatózik minden apró információ után, mint hogy valamit ne tudjon meg.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:12:49 | |
| * Gondolkodik és bevillannak bizonyos dolgok.*- Lauren egy fekete gömböt dobott én egy pajzzsal védtem. A csontjaim darabokra törtek, de amikor kijöttem sértetlen voltam. Fekete szárnyam nőt és páncél képződött a testemen.- |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:15:50 | |
| ~Hamarabb akar kitörni, mint gondoltam. A további fejlesztéseivel lehet az élete is kockán forog, a felszabaduló fekete mágia hatására. De ha nem teszek semmit akkor felemészti.~ -Értem. Mondd csak milyen érzés volt páncélzatban, és a levegőben szárnyalva nézni a világot? Pusztán kiváncsiságból.. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:22:14 | |
| * Elmereng és felidézi az emlékeket.*- Úgy éreztem magam mintha összeforrtam volna a fekete mágiával.-* Mondja elgondolkodva.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:24:53 | |
| -Rendben van. Kösz hogy megosztottad ezt velem. *Ekkor feláll és elindul az ajtó felé de mi előtt kilép még visszafordul.* -Ja igen.. és nyugalom nem kaptok büntetést. Hamarosan úgy is saját károtokon látjátok azt, hogy milyen ha felügyelet nélkül probálkoztok új dolgokkal. *Ezzel nyugodtan távozik a szobából, majd elindul a sajátjába.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:30:29 | |
| * Nataniel merengve néz Bia után. Nem érti mire akar célozni a lány ezért utána szalad,* - Bia az előbb nem mondtad meg hogy mi történt és gondoltál valamit arról hogy előbb kitör mint gondoltad, de kicsoda és kiből?* |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:34:22 | |
| -Tudtad, hogy nem illik mások gondolataiba nézelődni? *Nézz rá kicsit megrovóan.* -Mellesleg, még nem kell tudnod róla, csak a gondot okozná. Az ideje hamarosan eljön, addig pedig várj türelemmel. Te is tudod, hogy a te érdekedben teszem azt amit teszek? Nem igaz?.. *Rákérdezz azért és a fiú szemét fürkészi.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:41:32 | |
| * Nataniel agya folyamatosan az elhangzottakon töpreng.*- Ne haragudj de véletlen volt hogy meghallottam a gondolataidat. Tudom hogy jót akarsz és az én érdekem az hogy ne tudjam azt ami történik körülöttem. Azonban nem értem hogy ha én nem tudhatom mi történik akkor hogyan tegyek ellene?- |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:48:11 | |
| -Nem tudsz ellene semmit tenni. Csak betartani a szabályokat. Ha baj van szólni nekem. Semmi más.. *Szólal erre csak röviden.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:51:39 | |
| * Nataniel néz maga elé és nem szól semmit. Aztán mégis szóra nyitja a szályát.*- Honnan tudom hogy valami baj van?- |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:53:35 | |
| -Én nem mondanám bajnak, inkább csak egy olyan probllémának amit ha hamar magadévá teszed akkor sokkal erősebbé válik az erőd és ezzel a lelked is. *Kicsit szavai rejtélyesek, mint ha minden szavábon ott lenne a válasz Nataniel kérdéseire de nehéz megfejteni őket.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:56:17 | |
| *Úgy tesz mintha értené amit Bia mond de fogalma sincsen mi lehet amiről beszél.* - Értem megpróbálom.- |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 17:59:57 | |
| -Ez csak természetes. *Az ablak felé pillant furcsa érzés kapja el, mikor szeme a távolba keveredik. Utána viszont gyorsan visszafordul Natanielhez.* -Nos ha nem bánod én pihenek egy kicsit. Ha Lauren előkerül majd várlak titeket a szobámba, hogy megint tanulhassatok. Addig meg pihenetesd magad. Rádfér.. *Még nem indul el, megvárja hogy a fiú akar e még valamit.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 18:02:19 | |
| - Jó pihenést és ha Lauren elő kerül megyünk ahogy kívántad.-* Ezekkel a szavakkal a szóbájába megy és lepihen egy picit.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 23 Jan. - 18:04:14 | |
| *Megvárja míg a fiú a szobájába igyekszik, majd a sajátjába megy utána járni még kicsit a dolgoknak.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 26 Jan. - 20:55:42 | |
| *A földön fekszik vérben ázva egy szép lyukkal a hasán.Jelenleg elájult vagyis nincs magánál.Ereje incs arra hogy meggyógyítja magát úgy érzi hogy közel van már az örökké tartó sötétség.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 26 Jan. - 21:02:08 | |
| *Rohant hgoy ide érjen, mi előtt nem lenne késő. Laurent egy kis mágiával az ágyara emeli és elkezdi sebeit begyógyítani.* -Most már itt vagyok kedvesem... *Suttogja, de tudja hogy Lauren nem hallja mind ezt.* | |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 26 Jan. - 21:04:24 | |
| *Már nincs életveszélyben viszont még mindig ájultan fekszik az ágyon nem törődve a külviággakl mintha nem hallana semmit.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái | |
| |
|
| |
| Tanítványok Hálószobái | |
|