| Tanítványok Hálószobái | |
|
+6Michael Corvin Lestat Sheyrin Lauren Deitra Sophie Angel Bianka Emeresz 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Csüt. 7 Feb. - 20:03:10 | |
| -Ha akarsz róla beszélni, én itt vagyok neked.És szinte bármikor rádérek. *Majd átöleli a lányt. Most érzi csak meg milyen meleg a víz. Szinte égeti a bőrét. Nincs hozzászokva a meleg vízhez. Mindig is a hideget kedvelte jobban. Nem engedi el a lányt. Felveszi a lány szíve ritmusát az ő szive is. Majd csókot lehel a halántékára.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Csüt. 7 Feb. - 20:10:02 | |
| *Megnyugtatja Evert kedvessége.De érzi,hogy a férfi nem nagyon bírja a forró vizet.Ezért Milla egyik kezével hátranyúl és átálítja a vizet,langyosra.Ami viszont a forró víz után hidegnek érződik.Milla teste úgy reagál a hideg vízre hogy megremeg.Ezért szorosan EVerthez bújik,hogy melegítse.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Csüt. 7 Feb. - 20:12:27 | |
| *Milla szinte megérezte Evert gondolatait. Ez nagyon teccik a fiúnak. Mintha már teljesen összehangolódtak volna.* -Milla, én azt hiszem szeretlek. *Mondja Evert, majd megcsókolja a lányt.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Csüt. 7 Feb. - 20:16:36 | |
| *rég mondták neki,hogy szeretik.Méghozzá nagyon régen...ezért jók esik ezt hallania a lánynak.*-Én is*elmosolyodik,majd kimegy a zuhanyzóból.*-Muszály lefeküdnöm...nagyon fáradt vagyok mostanában...*ezen kicsit elgondolkozik s közben felvesz valami pizsamának valót és lefekszik az ágyába.* |
|
| |
Lestat Mester
Hozzászólások száma : 1754 Age : 35 Registration date : 2007. Oct. 09.
Karakterlap Támadási erő: (160/300) Védekezési erő: (160/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szer. 13 Feb. - 23:20:08 | |
| Milla útmutatásának és Lestat orrának segítségével érnek be Evert szobályába. Lestat leteríti őt az ágyra.* -Mostmár a gondjaidra bízhatom. Jóét.- *Elköszön, majd visszamegy a saját szobájába, letusol és elalszik.* | |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Csüt. 21 Feb. - 20:20:52 | |
| *Lassan, kómásan mászik ki a hálószobájából. Azt sem tudja hogy mi forog körülötte. Bebaktat a mosdóba és lemossa magát. Miután sikeresen eláztatta a mosdót, visszamegy a szobájába és kiül az ablakba hogy a friss, hideg szél megszárítsa az arcát...* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 17:57:48 | |
| *Felébred. Lerugja magáról takaróját a földre és a zuhanyzó felé indul. Hideg vízben megmossa az arcát. Majd leveszi nadrágját és beáll a zuhany alá. Közepesre veszi a vizet és becsukja a szemeit. Még picit kómás. Majd elkezdi beszappanozni magát.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:04:46 | |
| *Bevánszorog a szobájába, ami Everttel közös... És leül az ágyra kétségbeesett fejjel. Evertet nem látja, de hallja, hogy csobog a víz* ~Nyilván zuhanyzik~*Milla kicsit megkönnyebbül, hogy nem kell Evert szemébe néznie, ilyen hirtelen* |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:10:26 | |
| *Miután kialudta magát, idejön mert van egy kis dolga a szobájában. Nyugodt tekintete mitsem változott, de lelkében most nagy a káosz. Sok dolog van ami összezavarta és most próbál pontot rakn ia dolgok végére. Épp elhalad Milla és evert szobájánál, de megtorpan. Nemtudja miért de csak áll kb 1 méterre az ajtónál. Szeme a kilincsre irányul, de nem tesz még semmit.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:14:02 | |
| *Zuhanyzás közben érzi Milla szagát ami keveredik valami töménnyel, de nem tulajdonít neki jelentőséget. Kilép a zuhanyzóból és elzárja a vizet. Magára csavarja a törülközőjét és elindul a szoba felé. Milla egy kicsit megviseltnek tűnik.* -Szia, Milla! *És odahajol a lányhoz, hogy megcsókolja.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:19:38 | |
| *Érzi, hogy Evert kijön, és a hideg kezd el Milla hátán futkosni* -ööö...szia *köszönti, és viszonozza a csókot, bár undorodik magától...Mondjuk az arcán látszik az aggodalom, és érezni is lehet, hogy a csók sem jött szívből.* |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:23:06 | |
| *Még mindigcsak a kilincset lesi, majd meghallja Evert és Milla hangját.* ~Sejtettem... szeretik egymást. Én meg betolakodtam közéjük. Eggyáltalán hogy lehetek ilyen bunkó?~ *Szidja magát, de tudja hogy az egész tegnapit a pia miatt csinálta, és Milla erőszakolta rá.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:30:05 | |
| *Megérzi Millán, hogy mi is volt az a tömény szag. Természetesen alkohol. De még mindig nem stimmel valami a másnaposságot leszámítva vele.* -Milla, mi a baj? Mi történt? Akarsz róla beszélni? *Kérdezi a lánytól és megérez még valamit a levegőben, egy ismerős szagot, csak enm tudja hova tenni.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:33:59 | |
| *Milla is érzi a szagot,még pedig nagyon is érzi Lestat szagát,és a gondolaitait is hallja* -Biztosan akarsz róla tudni?*sóhajt fel* -Hát előbb-utóbb úgyis rájönnél...*elkezdi a fejét rázni* -Evert én lefeküdtem Lestattal...*nem mond semmit, csak hallgat, és figyeli, hogy mi lesz Evert reakciója* |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:43:35 | |
| *Lestat abból amit hall közelebb lép az ajtóhoz és készül hogy benyisson, de még nem teszi. Ha evert reakciója rossz lessz és elfajulnak a dolgok akkor belép hogy rendet teremtsen, de ha nem és jóvá fordulnak a dolgok akkor egyszerűen tovább sétál. Gondolatait elzárja hogy ne hallják meg és méginkább ovatos hogy ne vegyék észre.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:50:34 | |
| *Kitágulnak a pupillái. A bal szeméből egy könny indul lefele. Evert a mutató ujjával letörli és lenyalja az ujjáról.* -Sós. *Állapítja meg magának. Nem akar semmit a külső világtól, keze idegességében remeg. Most tudatosul benne a szag amit előbb érzett.* -Lestat. *Tudja, hogy itt van Lestat a közelben. Majd a lányra néz.* -Remélem élvezted. Akarsz még valamit vagy kimész magadtól? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:53:02 | |
| *Tudja, hogy hibás, de ha Evert ilyen könnyen lemond róla, akkor igazán nem is szerette* -Miért, ha nem megyek ki akkor kidobsz? *Kérdezi kicsit idegesen a könnyektől küszködve* |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 18:57:32 | |
| *Még mindig nem mozdul. Az idegesség máris meglátszik rajta, mivel verejtékezni kezd a homloka. Egyedül a kíváncsiság miatt nem mozdul meg a keze. Kíváncsi hogy mi fog történni.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:02:02 | |
| -Nem, nem tudnálak bántani soha sem. De, ha én megyek ki akkor találkozom Lestattal és akkor ma vagy én vagy ő meghal. Én nem akarok meghalni, de Lestatot megölni se akarom, mert talán enm is tudnám, de ha mégis biztosan fájna, ha megölném a szeretődet. *Majd elkomorul kissé.* -Tudod, Milla, te voltál az első akit igazán szeretettem, de legalább... *Nyel egyet.* -Menj ki kérlek. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:18:15 | |
| *Elbőgi magát, és ki rohan...mostmár akkor sem maradna, ha könyörögne neki bárki is. Milla összetalálkozik Lestattal, de nem csinál semmit, csak mélyen a szemében néz, az ő könnyes szemeivel. Majd tovább rohan a folyosón zokogva* |
|
| |
Lestat Mester
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:24:56 | |
| *Ez hirtelen jött Lestatnak, s csodálkozva néz a tovafutó lányra. Odasétál evert szobája elé, ahol tárva-nyitva az ajtó, így közvetlen egymás szemébe néznek. Gyilkos tekintete sokmindent elárulhat hogy most mi folyik a lelkében. Csak egy szánalomra méltó pillantást vet Evert-re.* -Először az én kapcsolatomat tetted tönkre, most pedig a sajátod. Megsem vártad hogy elmagyarázza a dolgot. Szánalmas vagy.- *Majd tovasétál a saját szobájába. Lehet hogy ez egy kicsit erős volt, de Lestat is foggal-körömmel küzdödd Aliyyahért, mikor Evert átverte Lestat alakját felöltve. Evert pedig csak úgy elküldte Millát.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:29:45 | |
| *Amint mindenki elhagyja a szobáját elmosolyodik és az ajtóhoz sétál.* -Hát Lestat, érdekes módját választottad a megtorlásnak nem mondom. De mondok valamit amit jól jegyezz meg. Te leszel az első. *Visszasétál az ágyához és becsukja a szemét, majd elmosolyodik. Lassan minden szál a kezében lesz érzi.* |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:34:23 | |
| *Felkel memgosakodik felöltözik.Már lépne ki a szobájából amikor ajtócsapkodást hall.Kinyitja az ajtót és akkor rohan el előtte milla.úgy dönt sétál eggyet.Megáll Evert ajtaja előtt majd kopog a nyitott ajtón.*-Üdv.Hát itt meg mi történt? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:36:07 | |
| *Evert ránéz mesterére és elmosolyodik.* -Milla megcsalt Lestattal és msot megy a dráma. Szóval csak a szokásos. Veled mi újság mesterem. Nem akarnál egy kicsit edzeni engem? *Kérdezi mesterétől.* |
|
| |
Lauren Deitra Tanító
Hozzászólások száma : 1702 Age : 37 Tartozkodási hely : MINdig ahol harc van Registration date : 2007. Jun. 15.
Karakterlap Támadási erő: (100/300) Védekezési erő: (100/300) Átok Kő: (0/50)
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái Szomb. 1 Márc. - 19:44:56 | |
| -Látom időközben gondolat olvasó is lettél.De most épp ráérek.Elég sok tanítványom van és nem tudom észben tartani hogy ki mit tanultál.Te eddig még csak a gyógyítást tanultad? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tanítványok Hálószobái | |
| |
|
| |
| Tanítványok Hálószobái | |
|